Da vas obradujem, "sin na tatko" je po mojoj proceni igrač ovog tima, makar u prvom delu sezone, a to da li jurimo ili čekamo nekog da iskrsne pojma nemam. Drugo, Tomiću njega niko ne potura, Tomić koliko sam video jako lepo sa njim sarađuje, jasno je i njemu da nema boljeg domaćeg pleja, a da je slobodan. Treće, da je "sin na tatko" toliko loš, ne bi cela klupa ustajala na njegove asistencije, a i posmatrajući odnos ostalih prema njemu, moja procena je da svi imaju popriličan respekt. Za sada najviše kritika Tomića bere Radanov, Simanić je bezličan, bezopasan po koš, Kešelj se trudi nešto ali još nije to to. Čović u saradnji sa Odžom pravi lom, Regland je jako zajeban igrač sa ozbiljnim ulazom, Maik će biti onaj stari, Perperoglu preiskusan, Beron malo nervozan ali odličan šut, Faye car, koji još nije pokazao ni delić šta ume. Sve u svemu, možete se skupiti vas 2.000 i kenjati po Čoviću mlađem, nećete biti ništa različiti od onih bizgova sa "akcijom" Omić. Atmosfera u timu je fenomenalna jer su tako i selektirani igrači. Budite mi dobri.
P.S. Pleja su u prvoj utakmici igrali najviše Regland i Čović, pa Beron i malo Radanov.
P.S. Pleja su u prvoj utakmici igrali najviše Regland i Čović, pa Beron i malo Radanov.
Comment