Polako, do F4 ima ihaj. Hajde da iskoristimo ovaj dobar raspored da zadrzimo drugo. Partizan u derbiju mora pasti, moranje, nema izgovora.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I ne treba prerano proglasavati Igokeu sigurnim ucesnikom EL...Ima jos dosta da se igra...Idu Olimpiji, Ciboni, Partizanu, dolazi im Cedevita...Lose sutersko vece protiv Zadra recimo...Sve je jos uvek moguce...Samo mi moramo da zadrzimo 2.mesto, jer to nam garantuje kvale za EL, a onda cemo i na F4 biti rastereceniji.A i Igokea ce biti blagi favorit protiv 4-te ekipe(sem ako to ne bude bio Partizan), pa ce nam mozda i jedna pobeda tamo biti dovoljna.
Comment
-
Evo upravo stigao sa utakmice,jedna extra utakmice u kojoj se vidjela moc Igokee i definitivno ucesnika EL!Zvezda je imala iza sebe sjajnu armiju navijaca(kao da se igralo u Beogradu),ali ni to im nije pomoglo.Ali sto ovaj Rakocevic zna da usere to ne zna,eeejj covjek je bek i promasi citavu tablu,pa onu tricu 6 sec prije kraja suta sa 8 metara nema izradjene akcije,covjek ima najvise izgljubenih lopti pa jebote dokad vise da trpimo njegove greske.
Comment
-
-
Brate prvo poluvreme smo osteceni 20 puta , otkad je pocela pesma sudiji pi_ko celava on krenuo malo normalnije suditi , ali ako cemo realno prvo poluvreme dosta za vas navlacio pa Jorovicev 5. faul covek metar bio od SavovicaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Dodjo sad sa utakmice mogu da kazem da je Igokea igrala odlicno pogotovo odbrana.Rakocevic lose igrao, ali nije jedini.Bilo je malo nekih sudijskih odluka losih, ali dobro.Dozivio sam nezaboravni momenat.Nelson me pozdravio."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
Comment