Ajde bre manite se gluposti, tema je KK Crvena Zvezda, ne vidim potrebu da se proziva Partizan, gledaj svoja posla, pa prozivaj ako budes imao osnova nakon derbija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Jos 3 pojacanja. Na kecu, suter i neka defanzivna zivotinja.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
BREAKING NEWS!!!!
Potpisan Morris Almond!!!!
Hvala Stelli u ime kkczforuma.
.... .....bice jos i bicete jos zadovoljniji......NADAM SE........ !!!!!! U S K O R O !!!!!!!!!!!!!Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Kakav vrh! Bravo Cova doktore..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by trigger View PostJel ovo to pojacanje koje ce da nas boli? I nije nestoThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostBas ce da bude backup Simonovicu. Uozbilji se malo
http://youtu.be/c38kWWAPxyU?t=4m24s
I Cova ima vizijeNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostSamo da dodam, ako sa ovim rosterom ne osvojimo nista, nece nas oprati ni Dunav ni Sava.Sa jos dva planirana igraca trebali bi da imamo najjaci roster u ABA, ili bar Top 3. Mora se u EL, prosto mora.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostKako cete u top 3 bez publike ili ste ipak odlucili da prestanete da bojkutujete ABA ligu ?
A po kvalitetu rostera smo sada u top 5, a sa jos jagodom i visnjom smo bas, bas dobri. Ali o tome od nedeljeNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by cizeta View PostTo pojacanje ne pleju je Isaiah Canaan sa Murray State Racers ugovor na 3 godine.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment