Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• L a z a r
    replied
    Da precizno objasnim, navedem konkretno šta je to što mi smeta kod ovog Bentila, ne bih umeo sem par prilično primetnih činjenica.
    Čovek izbegava reket i pored nestvarnih fizičkih predispozicija, udje do duše kad ga nateraju treneri i nacrtaju šta i kako, ali to sve izgleda sporo, tromo, neuko i uglavnom jalovo i beskorisno.
    Nisam primetio da se koristi za ostale igrače u organizaciji napada, naročito kod blokova, opet čudi ako se uzme u obzir telo i fizička dominantnost u odnosu na rivale.
    Ispucavanje, forsiranje šuta za 3 poena i td.
    Pričam sve što je do sada evidentno i ono što je igrao u predhodnim utakmicama.
    Nije isključeno da se kroz timsku igru ukopi kroz treninge i uticaj struke, ali mi iskreno on deluje kao jedan dobrica i ljudeskara koji nema taj kapacitet da popamti kretnje, akcije i da ih disciplinovano sprovede u delo.
    Moguće da će, ako se uradi neka doselekcija igrača tipa 3-4 koji bi bio prva opcija, on doneti mnogo toga iz drugog plana, što mu je i bila uloga u predhodnim timovima.

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    Originally posted by L a z a r View Post
    Sve u svemu fin osećaj i pored kiše i lošeg vremena, lepo jutro.
    Realno, ovi iz Albe su loše odigrali veći deo regul dela, a naročito produžetak i sl bacanja, plus tu je nedostajalo par igrača veoma bitnih za njih.
    Znači osim rezultata sve ostalo je veoma kritično, pogotovo u odnosu na rivale koji su u vrhu i koji bi nas najverovatnije rutinirali sinoć.
    I dalje mi nije jasna ideja da se angažuju ovi stranci, konkretno Bentil, Holand i Martin i to baš ovim redom, ono je užas jedan kako oni funkcionišu na terenu.
    Ja očekujem, nadam se da će Bena da uvede DIv u sistem bez problema ali zad drugolasiranog i trećeplasiranog nemam taj filing.

Leave a comment:

• L a z a r
    replied
    Sve u svemu fin osećaj i pored kiše i lošeg vremena, lepo jutro.
    Realno, ovi iz Albe su loše odigrali veći deo regul dela, a naročito produžetak i sl bacanja, plus tu je nedostajalo par igrača veoma bitnih za njih.
    Znači osim rezultata sve ostalo je veoma kritično, pogotovo u odnosu na rivale koji su u vrhu i koji bi nas najverovatnije rutinirali sinoć.
    I dalje mi nije jasna ideja da se angažuju ovi stranci, konkretno Bentil, Holand i Martin i to baš ovim redom, ono je užas jedan kako oni funkcionišu na terenu.
    Last edited by L a z a r; 23-11-22, 12:05.

Leave a comment:

• Karamazov
    replied

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    Duško izgleda prvo "popravlja glavu" naših igrača i samo u par razgovora, treninga, utakmica, od luzera i indiferentnog stava prema utakmici je napravio ljude koji veruju u sebe i tim, koji veruju u pobedu.
    Za ostalo (uigrane akcije tj automatizam, doselekciju) treba vremena. Vremena mu treba i da vrati samopouzdanje MVP finalne serije ABA lige, koji se ponaša kao početnik.
    Najveći dobitnici dolaskom DIv-a su Petrušev i Džoni.
    Petrušev pokazuje znake života a Džoni se preporodio i pokazao nevernim Tomama da zna, može i hoće.
    Sinoć, je opet prikazan taj voljni momenat i dobii smo ekipu od koje u prethodnih 8 mečeva smo imali skor 1 pobeda i 7 poraza. Ni jednu pobedu u Berlinu (do sinoć).
    Koliko znači dobar trener. Imaće i on poraza jer nije čudotvorac ali ćemo na svakj utakmici videti htenje i njegovo i igrača, to je nekad dovoljno za nas navijače.

Leave a comment:

• L a z a r
    replied
    Fala*q.. u i "Petru Dobrnjcu", da i mi nešto dobijemo na bazi q..
    Auuuu kolk'o ovde ima divljavštva i improvizacije, a navodna pojačanja, "stranci", sede gotovo celo drugo poluvreme na klupi.
    Sva sreća pa je Nedović namestio nišanske sprave, kao i Vildoza, šta je imao jedno 3-4-5 promašene cele konstrukcije.
    Bez obzira na ovu utakmicu i pobedu, biće ovde teške muke za sve, od trenera, igrača i navijača.
    Last edited by L a z a r; 22-11-22, 21:37.

Leave a comment:

• Karamazov
    replied
    Originally posted by nebitan View Post
    Još pola sata do tekme a nigde ni prašinu da pokupimo???
    E sad možemo da se okupimo.

Vidimo svi na delu šta znači imati dobrog trenera.

Leave a comment:

• L a z a r
    replied
    Razočaravajuće kako nam izgledaju strani igrači, još kad se dodaju ovi naši koji su skroz van forme, ništa ne treba da čudi što ovako ne- igramo.

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    Još pola sata do tekme a nigde ni prašinu da pokupimo???

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    https://twitter.com/i/status/1594269514870525952
    Ko zna koliko miliona im je kapnulo ove sezone??? Jesu li oni naši "armejci"?
    Last edited by nebitan; 20-11-22, 16:11.

Leave a comment:

• L a z a r
    replied
    Pitanje je koliko ovakvi likovi mogu da istrpe i opstanu u ovakvim uslovima i okruženju.
    Ono što se najviše zapostavlja i uopšte ne obraća pažnja je uticaj saveza i PSD, tj pomoć jednima u svakom pogledu, a drugima bukvalno podmetanje klipova i otežavanje.
    Mene živo interesuje kako će čovek prihvatiti kriterijume sudjenja i očigledan uticaj na igru i rezultat od strane sudija i da li će se uhvatiti u koštac sa tim ili dići ruke i "pobeći" odavde u p. m.
    I na kraju, a možda bi trebalo i na prvom mestu, kako i na koji način će uskladiti svoj pristup, vodjenje i organizaciju tima u odnosu na predsednika i njegove navike i standarde.
    U svakom slučaju bilo bi dobro da je ovo jedan početak stabilnog, zdravog i dugogodišnjeg perioda u klubu.

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    Originally posted by Karamazov View Post
    KK CRVENA ZVEZDA MTS – OBAVEŠTENJE

https://kkcrvenazvezda.rs/2022/11/19...s-obavestenje/
    Očekivano, samo čekam i nešto kontam koliko će mu utakmica trebati da napravi rezove u rosteru. Mislim da je posle prvog treninga on znao na koga može da računa a na koga ne.

Leave a comment:

• Karamazov
    replied
    KK CRVENA ZVEZDA MTS – OBAVEŠTENJE

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da dosadašnji pomoćnici prvog trenera našeg seniorskog tima Marko Simonović, Miodrag Dinić i Branko Jorović neće više obavljati tu funkciju.

KK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje našim trenerima, na ogromnoj energiji, velikom radu i posvećenosti koju su pokazali od kako su kao deo stručnog štaba postavljeni na te pozicije tokom leta.

O narednim koracima i novim pomoćnicima prvog trenera Duška Ivanovića KK Crvena zvezda će uskoro obavestiti javnost.

KK Crvena zvezda mts
    https://kkcrvenazvezda.rs/2022/11/19...s-obavestenje/

Leave a comment:

• Karamazov
    replied
    Mene raduje što je i Nikola Ivanović malo živnuo.

Momak može mnogo bolje od onoga što je do sada pružao.

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    Originally posted by L a z a r View Post
    Tako je "ganac" samo borba da bude.
    Bitno je da se vrati vera i samopouzdanje i biće dosta bolje.
    Drago mi je da si ponovo ovde i da smo i dalje na "broju".
    Hvala prijatelju, sinoć protiv nejake Cibone ali Ivanovićev pečat ozbiljan pristu i na +30, klupira Nedovića zbog nerezonskog šuta. Svoj postupak je objasnio na KZŠ veoma logično - želeo je i insistirao na uigravanju i odigravanju određene akcije a ne na postignutom košu, takođe je insistirao na koncentraciji i agresivnoj odbrano sve vreme.
    Ono što je još lepše videti jeste sa kakvom on radošću objašnjava šta i zašto to čini. On zaista voli taj sport, nije u njemu zbog egzistencije (mada i taj segment nije zanemarljiv), on zaista uživa u svakom trenu pored terena.
    Imali smo ogromnu količinu sreće da je prihvatio poziv da vodi ov -ove sezone učmalu i raspuštenu bandu.
    Biće to dobro.

Leave a comment:

Working...
X