Dok klub ne potvrdi zvanično da je neko potpisan to su spekulacije. Ako se neko ime pojavljuje u medijima to znači da je klub potencijalno zainteresovan za tog igrača, ne znači da je sigurno dogovoren.
To što se piše više o Zvezdi nego o Partizanu znači da je Zvezda interesantnija većem broju čitalaca/gledalaca.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Victor BG View Post
Hmm pa Covic odnosno klub nisu novinarima potvrdjivali ništa.
Od kluba bi se ocekivalo da ako je od takvih citanih i pouzdanih (bar kod sportskih vesti) medija izasla netacna informacija da istu demantuju da ne bi doslo do obmanjivanja navijaca. Upravo zato sto je ta reakcija izostala dalo bi se zakljuciti ono sto sam vec napomenuo u prethodnim postovima.
Leave a comment:
-
Originally posted by mmajstor View Post
Jel ovo pretpostavljas ili si 100 posto siguran?
Znas sta meni bode oci... ne pamtim da se ikada do sada desila ova situacija ko sa Sabazom. Tj da najeminentniji mediji prenesu da je Sabaz u Zvezdi, ne da je u pregovorima ili da je blizu, vec da je Zvezda dovela Petruseva i Sabaza a onda ovo da se desi. A desilo se da klub nije demantovao ovu vest a covek nije dosao. Potvrdili su da je dosao Petrusev a za Sabaza ostali nemi. E bas zato sam ubedjen da je klub zeleo da gurne u zabludu navijace inace bi razjasnili situaciju. Jedino ako je stvarno potpisan a to kriju ko zmija noge.
Leave a comment:
-
Originally posted by Монтепаски View Post
Апсолутно свака прича за Синглтона и Шабаза је била истинита! И даље је... То што је прелазни рок жива ствар па неки мисле ако се пише за интересовање да је то већ готово, то је проблем до тих људи. Ми смо имали Пангоса готовог пре две сезоне, ал се на последњем кораку заломило.
Не да смо конкурентни, него ћемо их одувати ако не довдеу поштеног плеја, а верујем да ће га довести.
Је л би ти пре довео Недовића или Егзума? Је л би довео Нанелија или Петрушева?
Nije pitanje Nedovic ili Egzum, vec je pitanje da stavis sve njihove i nase igrace i da im uporedis pedigre igranja u EL i NBA od cega zavisi i cena. Mada cemo to najbolje videti kada se kompletiraju rosteri i kada vidimo ko je ta bomba koji najavljuje Ostoja.
Leave a comment:
Leave a comment: