I pioniri sampioni, potpuna dominacija klinaca, Crvena zvezda -Mladost 86-71, najbolji Brankovic, Topalovic i Vukas, takodje sve vise ide prica da ce Paunovic u Fmp, da okusi seniorski staz.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostI pioniri sampioni, potpuna dominacija klinaca, Crvena zvezda -Mladost 86-71, najbolji Brankovic, Topalovic i Vukas, takodje sve vise ide prica da ce Paunovic u Fmp, da okusi seniorski staz.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Jebeni horor, gledam pbp i ne mogu da verujem da ne možemo da odbranimo napad jebenom Tamišu kao da je Hjuston a ne Tamiš iz Pančeva KLS perosek.
Svim igračima bih dao otkaz na kraju prvenstva (i stručnom štabu) pa onda krenuo u NOVI CIKLUS...šta će Čović sada da izmisli?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by nemanja066 View PostKo prenosi, gdje se gleda [emoji41]SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Derby kola, odlucuje se o prvom mjestu, a nema prenosa, e jbt...
Branko Lazic, prvi strijelac, ne moze ovo na dobro izaci...[emoji23]Last edited by nemanja066; 15-05-18, 14:14.
Comment
-
Dva carinika u timu, Feldin i Čo Žunior, kao da se utrkuju ko će više uta odapeti za tri promašiti...bože mili šta smo to skrivili da ovakve mediokritete gledamo u Zvezdi?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment