Svrabez je tu....dobijamo veceras?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mmajstor View PostSvrabez je tu....dobijamo veceras?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostE ovako se dolazi na forum i krece pisanje[emoji23][emoji23][emoji23]
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ne znam samo čime je izazvan taj post i pominjanje Đurovića i Trife a nećemo ni saznati pošto je banovan.
Večeras da se ljudski pošibamo pa kom opanci, kom obojci...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Nadam se trijumfu večeras, tradicija da se nastavi.
U fenomenalnom ritmu smo i što je najvažnije ne zavisimo previše od nekih pojedinaca, što je bio slučaj ranije.
Na zadnja 3 meča igrači sa klupe su postigli više poena nego starteri.
Napokon smo dobili širinu, imamo baš kvalitetan roster.
Pored ovakvog Dobrića, izostanak Feldina se neće osjetiti uopšte, a dolaskom Omića reket nam izgleda dosta snažniji, pa ne trebamo kukati ako Pero nekad ne odigra.
Vanjska linija zaista djeluje odlično, i svi su trenutno u dobrom ritmu: Ročesti, Enis, Davidovac, Dobrić, Dangubić i Lazić+ Feldin koji se vraća uskoro.
Dobili smo jedinog velikana koji nam je ostao (Olimpijakos), dobili smo najvećeg rivala (Partizan), samopouzdanje je na baš visokom nivou.
U Vitoriji prosječno dobijamo 16 razlike!
Imamo fenomenalan raspored u februaru, neka bude kao u januaru prošle godine.
Mislim da je ključ večerašnjeg trijumfa u zaustavljanju dvojice igrača, Grejndžera i Bobue.
Danga i Branko, znate šta vam je činiti.
Comment
-
Originally posted by Grof View PostPovredio se Keselj, pa popunjava broj
Kapiram da nece biti 'eksploatisan'.Last edited by Samo Zvezda; 02-02-18, 13:17.
Comment
-
Comment