Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by mark !t zer0; 20-02-18, 21:14.sloboda ili ništa
-
Ista smo mi .....
nema razlike nikakve... kad je kkp krao, mi smo plakali tj kad su pare letele tamo a vamo se pralo,sad obratno i svi se nasladjuju tudjoj muci..
Nista ovde nije normalno, a ovo je u principu normalno za ovo podneblje, setimo se kad su nasi ukrali pehar itd...
Dug je put pred ovim narodom da shvati svoje greske, tamo jedno za 40-50-60 godina i to mozda..
Gledajte sao hronolgiju.. od papaka, zvizdanje Djordjevicu, ma svim nasim legendama, vi zaboravili zlog duleta, mi ludog radonju..da ne idem na ove split tuce na stadionu, omicu itd...
I Vi se kao zgrazavate...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by čš čš View PostKazu da nije dobijao iako je ugovorom bilo predvidjeno. A i nismo isti pa ovo ne cudi."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostOvo je prvenstveno pitanje za Savez: Sta se desilo, ko je ucestvovao i koliko ce biti kaznjen? Sve ostalo su nagadjanja - jos samo fali neko od Grobarije koje znam da napise: Oni su to sami uradili - pogledaj vreme izmedju snimka i saopstenja.... (obecavam mu mesec dana sefte). Ovo je suvise velika pizdarija da bi se zataskala i da sacekamo jos neke informacije pre polivanja govnima odgovornih, vazi? Ja sam kofu vec spremio.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostIsta smo mi .....
nema razlike nikakve... kad je kkp krao, mi smo plakali tj kad su pare letele tamo a vamo se pralo,sad obratno i svi se nasladjuju tudjoj muci..
Nista ovde nije normalno, a ovo je u principu normalno za ovo podneblje, setimo se kad su nasi ukrali pehar itd...
Dug je put pred ovim narodom da shvati svoje greske, tamo jedno za 40-50-60 godina i to mozda..
Gledajte sao hronolgiju.. od papaka, zvizdanje Djordjevicu, ma svim nasim legendama, vi zaboravili zlog duleta, mi ludog radonju..da ne idem na ove split tuce na stadionu, omicu itd...
I Vi se kao zgrazavate...[emoji3]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostSve, sve, ali da ti koji si toliko puta napisao "nismo isti" banujes zbog toga...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ometanje moderacije - 3-15 dana
Primeri: komentarisanje moderacije na pogresnom mestu, ponovno postovanje obrisanih postova itd."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ako je igrac uopste, mada verovatno jeste...Ne kazem..cemo vidimo..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostAko je igrac uopste, mada verovatno jeste...Ne kazem..cemo vidimo.."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostUpravo to i kazem: Na ova pitanja treba Savez da odgovori, u interesu je oba kluba da se to razresi i da se odgovorni najstrozije kazne.
Pehar je poveren kkP i sva odgovornost kako za cuvanje tako i za pronalazenje izgrednika lezi na pomenutom klubu.Tocak tka kako tocak zeli.
Comment
-
Originally posted by the soul assassins View PostNe znam sta savez moze ovde da uradi kad je razresenje u pitanju?
Pehar je poveren kkP i sva odgovornost kako za cuvanje tako i za pronalazenje izgrednika lezi na pomenutom klubu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMože, da kazni klub i igrača/igrače (ako su oni umešani) ili samo klub ako su navijači ili neko drugi na snimku.Tocak tka kako tocak zeli.
Comment
Comment