Originally posted by kankkunen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To je mali Jordan sa Palilule...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Mozda sam lud ali meni se Bjelkan svidja kako igra.. Mnogo je premazan, i koristi sve situacije da uhvati svog cuvara nespremnog i da ga napadne licem, a takodje kad krene ledjima retko kad uspeju da ga odbrane.
Mnogo je lukav i "zna kosarke", ume da prepozna sve situacije, asistira Lesortu kad Lesortov igrac pomaze na Bjelici.
Comment
-
Originally posted by Antona View PostMozda sam lud ali meni se Bjelkan svidja kako igra.. Mnogo je premazan, i koristi sve situacije da uhvati svog cuvara nespremnog i da ga napadne licem, a takodje kad krene ledjima retko kad uspeju da ga odbrane.
Mnogo je lukav i "zna kosarke", ume da prepozna sve situacije, asistira Lesortu kad Lesortov igrac pomaze na Bjelici.
Comment
-
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
...prvenstvo je dugo, jednom će završiti Evroliga i Evrokup i imamo još dosta vremena. Igramo dobro, generalno, i jednostavno smo pali, a kad odigraš toliko utakmica, a da ne padneš... Zvezda se koncentriše na ABA ligu. Evroliga je super, ali je glavna koncentracija na ABA ligu, a mi se koncentrišemo na tri takmičenja i sva tri pokušavamo da dobijemo, tako da je tu postoji razlika". - Rekao je Zdovc.
Comment
Comment