Maya Berovic je juce radila duplu smenu izgleda. Lessort i Feldeine sabili
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laki21 View PostŠtata što ih ne ugazismo do kraja.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Ludilo, nisam gledao celu tekmu, imao sam posla ali sam ocekivao ovako nesto..Ne bas 30+ ali pobedu double digit sigurno.
Svaka cast mom mezimcu iz Fuelenbrade Feldinu, on je resio mec kod 38-29 tu sam se i ukljucio...
Zao mi je sto nisam video bravure meni omiljenog igraca Lesorta ali zakucavanje na kraju mi je trebalo
Pisao sam danas da je ispiti za sve, klub, igrace i trenera i svi su polozili.
Cekamo Cedevita Buducnost i ako dobije Cedevita mislim da cemo biti prvi. Nas raspored je poprilicno lak i tu iznenadjenja nece biti dok Buducnost u 4 kola, moze jednom da se oklizne posle Cedevite. Sve u svemu zacin C.
Konacno odbrana na zavidnom nivou i podsecanje na mec sa Zalgirisom, voleo bih da se to desava cesce..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Prve tri četvrtine je bio horor za Cedu, bili su totalno pogubljeni i onda smo kao po komandi u 4/4 stali, jbg ne treba ponižavati protivnika, sport je to nije ulica i prodavanje cigle.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostMaya Berovic je juce radila duplu smenu izgleda. Lessort i Feldeine sabiliNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostNe znam čemu ovo glupavo skandiranje ove debilne pesme sa lomljenjem ruku i ramena. Cedevita je gospodski klub.
Znam da su tokom utakmice pevali tu pesmicu (mala grupica) ali izgleda da je na kraju utakmice priličan broj pevao.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostApsolutno mi se povraća na tu "genijalnost" navijača i pazi sada "Slomiti ruke i tvoja ramena"(ili tako nekako) baš je bedno.
Znam da su tokom utakmice pevali tu pesmicu (mala grupica) ali izgleda da je na kraju utakmice priličan broj pevao.
Comment
-
-
Originally posted by Ganac View PostApsolutno mi se povraća na tu "genijalnost" navijača i pazi sada "Slomiti ruke i tvoja ramena"(ili tako nekako) baš je bedno.
Znam da su tokom utakmice pevali tu pesmicu (mala grupica) ali izgleda da je na kraju utakmice priličan broj pevao.
Comment
Comment