Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mnogo smo se potrošili protiv Žalgirisa, to je činjenica, ali ne možemo se vaditi na to. Odbrana jako loša, a šut Budućnosti za 3 je u jednom trenutku bio brutalan (14/16, to u životu nisam vidio). Šta je tu je, i ako se morao desiti njihov ovakav nestvaran šut, bolje da se desio sada nego u eventualnom finalu. Jako je važno dobiti Cedevitu u nedelju da se izbjegne 3. pozicija! Finale se igra u seriji na 3 pobjede, ne može nas Budućnost 3x dobiti, nema šanse! Bitno je imati prednost domaćeg terena u polufinalu, da ne moramo ići po brejkove i u Zagreb i u Podgoricu. Budućnost ide u goste Megi, Mornaru, Cedeviti i Partizanu, tako da nije nemoguće da na kraju regularnog dijela budemo prvi. Dosta je Budućnost opasnija od Cedevite! Imaju kao i mi pokretne visoke igrače, skoro svi šutaju trojke, a nosioci su im domaći igrači.
    Žalosno je da Pero Antić ima 3x pravednije suđenje u Evroligi nego na Jadranu! Bjelica će mi sve živce izvaditi, kada ga onakvog nezainteresovanog vidim slupao bih televizor! On ili će 3 meča vezati po 20 poena ili 5 mečeva neće postojati, strašne oscilacije. Feldin kriminalan i danas i protiv Žalgirisa, ali oprošteno mu je, jer je bio nestvaran mjesec dana. Lazić ispod nivoa. Enis brzoplet.
    Sve u svemu momke moramo podržati, raspored nije human! Mi ćemo od petka pa do četvrtka odigrati 4 meča i to kakva! Idemo Efesu u goste, dočekujemo Cedevitu i Himki, pa idemo u goste Makabiju!
    Kao što sam rekao juče ne kritikujmo naše kada izgube, a i ne dižimo ih u nebesa kad se vežu 2 pobjede u Evroligi. Sezona je dugačka, svi u Evropi gube, paklen je ritam. Budućnost protiv Kubana postigla 62 poena, a danas čak 92! Mi u petak primili samo 65 poena , a danas 92! To ne treba previše da čudi, jer svaki 3. dan se igraju jaki mečevi i nemoguće je da u svakom meču fukcioniše i napad i odbrana.
    ABA ligu uzimamo bez obzira na sve, gazićemo kad bude trebalo, ne sumnjam u to! Što se tiče Evrolige, jako važan meč u Istanbulu u petak. Pobjeda bi nam legla samo tako! Trebali bi iskoristiti njihovu krizu! Imaju odlične pojedince ali nisu tim. Vrijeme je da napokon u Turskoj nekog dobijemo a da to nije Galatasaraj!
    Last edited by mikara92; 08-01-18, 19:34.

    Comment


    • Originally posted by tatanka View Post
      Sta je tu cudno? Jesam nesto provocirao? Samo mislim da je Buducnost veci problem CZ nego Cedevita. Al' zato si se ti naredjao sa postovima za 2-3 .
      Nista negativno nisam ni napisao ni pomislio .. Ako mi verujes nisam cak ni procitao tvoj post jer sam u gradu sa zenom pa samo prelecem preko postova... Samo mi je upalo u oko kao zanimljivost i kao nesto neobicno da ispises 38 postova za 6g.
      Cudi me da si moj post doziveo kao kritiku ili prozivku.
      Pisi cesce, i onako nas nema ovde puno.
      Last edited by Antona; 08-01-18, 19:29.

      Comment


      • Originally posted by LosmiSK View Post
        Naravno da smo bolji tim individualno ali kao tim jos nismo...imaju boljeg trenera..ali razlika je i budzetu...
        Istog tog Džikića je Alimpijević razmontirao u PO sa neuporedivo jeftinijim FMP-om. Kako vas nije blam da ovako lupate... Budućnost je jednostavno iskoristila momenat, imali su duplo više dana da se spreme, mi smo energetski pali nakon teškog meča da Žalgirisom, a već sad idemo u Istanbul i onda nakon toga isto tako važan meč sa Cedevitom, sudije koje su poslate da sude ovaj meč su već dobro poznati "specijalci", a odnos faulova i kako su isti raspoređeni govore za sebe. Jednostavno kriterijum u EL i u ABA je nebo i zemlja. Pored svega toga, njima je trebalo 70% za 3p da nas jedva dobiju (taj procenat je bio dugo oko 87%).

        Comment


        • Ima preživelih, dobro je ...
          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

          Comment


          • Originally posted by la haine View Post
            Istog tog Džikića je Alimpijević razmontirao u PO sa neuporedivo jeftinijim FMP-om. Kako vas nije blam da ovako lupate... Budućnost je jednostavno iskoristila momenat, imali su duplo više dana da se spreme, mi smo energetski pali nakon teškog meča da Žalgirisom, a već sad idemo u Istanbul i onda nakon toga isto tako važan meč sa Cedevitom, sudije koje su poslate da sude ovaj meč su već dobro poznati "specijalci", a odnos faulova i kako su isti raspoređeni govore za sebe. Jednostavno kriterijum u EL i u ABA je nebo i zemlja. Pored svega toga, njima je trebalo 70% za 3p da nas jedva dobiju (taj procenat je bio dugo oko 87%).
            Druze kako tebe nije blam vise da pises i samo cekas da nekog iskritkujes i da mu kazes da lupa.

            Alimpijevic je razmontirao KKP, to jeste tacno i nije nemoguce da slabiji tim dobije jaceg ili bogatijeg...Ovo je samo jedan deo koji je tacan u celoj recenici?

            KKP je tad bio u ofsajdu, vecina igraca a i trener je vec otisao u Buducnost i bili jako losi odnosi sto ne umanjuje pobedu FMP-a...

            Pali smo energetski i to je tacno, ali to je EL..ne igramo je prvi put sad i to se zna...sad bi ti napisao eto Alimpije prva sezona..mene iskreno boli patka...sto mu je prva sezona...

            Nije poraz strasan, osvajalo se i sa 2,3,4 mesta i to nije problem, ovo su samo kritike..Vidi se da ga je Dzikic sad dva puta takticki unistio i ako ima sad slabije igrace kao FMP prosle godine naspram partizana...Zalgiris i Buducnost, pa biras, korigujes minutaze itd...igrali su oni protiv Kubana koji je jaci, isto tezak mec pa sta onda?

            Samo neuki uzimaju to sudije u usta. Sta je to konkretno Javor kriv, imali su domacinsko sudjenje i to je sustina sto se bore timovi sa prvo,drugo mesto...Te iste sudije sude i EL...

            Ako znas ista o kosarci, video si da su nam vrteli pik ceo mec, igrali strpljivo i napadali tacno i precizno u bocu...i svaka im cast. Mi smo bolji tim i individualno ali timski su nas dva puta dobili...

            I sta za kraj hoces da kazes da je Alimpijevic bolji trener od Dzikica, ne kontam.....Alimpijevicu zelim sve najbolje, ali ne zbog njega, vec zbog CZ...O njemu sam sve bio rekao i nisam menjao stav nikada..i rekao sam da cemo videti na kraju sta i kako..
            Last edited by LosmiSK; 08-01-18, 19:39.
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

            Comment


            • Originally posted by MannyCalavera View Post
              Zaboravljas da mi u toj ABA ligi kao mega favoriti sutiramo 37% za tri i (jedan posto bolje od njih, au EL je taj procenat 32%), pa se niko ne hvata za glavu kad sutiramo 50%+ i to je sasvim normalno svima, jer mi smo kao mega kvalitet. Niko ne kaze da nas sere sut kad recimo Ciboni damo 14/26. Nego su oni kurac koji ne igra odbranu. Opet uporno govorim, minimalne su to razlike u jednoj ili dve trojke koje nabudze takav broj. Sustina je da si im dao otvorene suteve koji su doprineli tome da bude takav procenat na kraju. Da je 80% suteva za 3 bilo sa cuvarom ispred, sta mislis koja je verovatnoca da ih udje 70%? Kad je 80% otvoreno, onda je ta verovatnoca mnogo veca. Svakako dovoljno velika da ne bi bio sokiran.

              A to kakve mi probleme imamo, a oni su do jaja batali. Mi o Zvezdi znamo sve i svasta, a o njima bas i ne i sa kakvim problemima se oni suocavaju. Imaju kraci roster, manji kvalitet i opet su nas dva puta dobili. Treba to postovati i ozbiljno shvatiti a ne kukati o sutu...
              Upravo to i kažem, ni mi ni blizu nismo imali takvu utakmicu gde šutiramo 70%, tu smo isto negde najviše 53% na čak i više uzetih šuteva. Sad sam pogledao CSKA, najveći procenat ove sezone su imali 29.12. protiv Baskonije 60% (12/20), u ostalim utakmicama ni blizu toga, uključujući i EL i VTB ligu. Znači, nisu u pitanju jedna ili dve trojke da su postigli više nego što su postigli od najvećeg broja trojki već četiri, i to je bio jedini način da dobiju jer smo ih razneli ispod koša. Pritom smo i mi šutirali respektabilnih 48% za 3 (11/23) ali šta vredi kad igraš protiv tima koga drma šutersko ludilo koje verovatno do kraja sezone neće ponoviti.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

              Comment


              • Originally posted by dekkard View Post
                Da li bi bio ljubazan da elaboriraš ovu tvrdnju, ako izuzmeš ova dva susreta ove sezone? Hvala.
                Dzikic do Buducnosti:

                https://sport.blic.rs/kosarka/domaca...ne-zna/c64yl0w
                http://www.espreso.rs/sport/kosarka/...saje-sampiona-
                http://mondo.rs/a877350/Sport/Kosark...zan-60-68.html
                https://www.b92.net/sport/kosarka/ve...nav_id=1227563
                http://www.kurir.rs/sport/kosarka/28...de-nad-zvezdom

                plus dva puta Buducnost.

                nemo`da se neko nakacio zbog komsija....i meni je bila muka ovo da kacim, dekkard je kriv.

                Comment


                • Originally posted by dekkard View Post
                  Upravo to i kažem, ni mi ni blizu nismo imali takvu utakmicu gde šutiramo 70%, tu smo isto negde najviše 53% na čak i više uzetih šuteva. Sad sam pogledao CSKA, najveći procenat ove sezone su imali 29.12. protiv Baskonije 60% (12/20), u ostalim utakmicama ni blizu toga, uključujući i EL i VTB ligu. Znači, nisu u pitanju jedna ili dve trojke da su postigli više nego što su postigli od najvećeg broja trojki već četiri, i to je bio jedini način da dobiju jer smo ih razneli ispod koša. Pritom smo i mi šutirali respektabilnih 48% za 3 (11/23) ali šta vredi kad igraš protiv tima koga drma šutersko ludilo koje verovatno do kraja sezone neće ponoviti.
                  Dokazi mu Dekarede.. ovo je strasna procenat, nije realan..ali se desava...ali opet za dva je bio uzasan....Lep su igrali, ne moze se reci da ih je bas sralo.Sve su to bile akcije uglavnom i lepo odradjene..Dali su 93p ili koliko vec a malo iz tranzicije pa ti vidi onda...
                  3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                  6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                  3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                  2× German League champion (2018, 2019)
                  6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                  4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                  2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                  Comment


                  • Originally posted by dekkard View Post
                    Upravo to i kažem, ni mi ni blizu nismo imali takvu utakmicu gde šutiramo 70%, tu smo isto negde najviše 53% na čak i više uzetih šuteva. Sad sam pogledao CSKA, najveći procenat ove sezone su imali 29.12. protiv Baskonije 60% (12/20), u ostalim utakmicama ni blizu toga, uključujući i EL i VTB ligu. Znači, nisu u pitanju jedna ili dve trojke da su postigli više nego što su postigli od najvećeg broja trojki već četiri, i to je bio jedini način da dobiju jer smo ih razneli ispod koša. Pritom smo i mi šutirali respektabilnih 48% za 3 (11/23) ali šta vredi kad igraš protiv tima koga drma šutersko ludilo koje verovatno do kraja sezone neće ponoviti.
                    14/22 CSKA vs Maccabi. Protiv Valensije 10/18. Baskonia 12/21. Dakle 3 tekme u 16 tekmi gde su nenormalno dobro sutirali za 3, i skoro 20% iznad svog proseka u najtezem takmicenju u Evropi. Dakle to uopste nisu tako retke situacije.

                    Takodje zaboravljas koliko puta smo pravili faul na sutu za 3, kada su dobili bacanja. Neke od tih trojki nisu usle btw. Nije realno pricati o nenormalnom sutu kad igras govno odbranu.

                    Comment


                    • Naravno da je Alimpijević bolji, jer da nije ne bi bio tu gde jeste, a Džikić tu gde jeste. Umeo je Džikić kroz istoriju da napravi po koje ovakavo iznenađenje, a onda dođe borba za trofeje i nema ga nigde. Šta je Javor kriv? Pa recimo da su napravili takav kriterijum da nama natovare ličnim sve nosioce, naprave od meča cirkus, i onda kao mi treba da se fokusiramo na meč...

                      Gledaj odnos faulova i kako su raspoređeni. A onda dođu realni cigani da prosipaju pamet.



                      P.S. Ne znam samo koliko bi nam faulova svirali da su ovi pokušavali da uđu u reket, a ne samo da opaljuju za tri. Izašao bi i Neša Ilić sa 5 penala.
                      Last edited by la haine; 08-01-18, 19:54.

                      Comment


                      • Koliko je trofeja osvojio preko Zvezde? Penicilin bi trebalo da ubija, a ovo meni liči na ubod komarca, pecne te ali klepiš ga i okončaš trenutnu nelogodnost. Samo što ovog komarca nema nikad kako otopli, za razliku od pravog
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                        Comment


                        • Treba podrzati tim. Ali ne na nacin ko jebe Buducnost, Cedevitu. Jaci smo duplo, razbicemo ih, itd,itd
                          Moze nam se to zestoko obiti o glavu.
                          Bjelica, Rocesti, Antic su sve umorniji.
                          Bice pakleno tesko.
                          Buducnost ce dovesti verovatno Deja, i Cedevita bi da se dodatno pojaca.
                          Dzikic i Zdovc su dobri i ISKUSNI treneri.

                          Comment


                          • Originally posted by la haine View Post
                            Naravno da je Alimpijević bolji, jer da nije ne bi bio tu gde jeste, a Džikić tu gde jeste. Umeo je Džikić kroz istoriju da napravi po koje ovakavo iznenađenje, a onda dođe borba za trofeje i nema ga nigde. Šta je Javor kriv? Pa recimo da su napravili takav kriterijum da nama natovare ličnim sve nosioce, naprave od meča cirkus, i onda kao mi treba da se fokusiramo na meč...

                            Gledaj odnos faulova i kako su raspoređeni. A onda dođu realni cigani da prosipaju pamet.



                            P.S. Ne znam samo koliko bi nam faulova svirali da su ovi pokušavali da uđu u reket, a ne samo da opaljuju za tri. Izašao bi i Neša Ilić sa 5 penala.
                            Zasto je pobeda Buducnosti iznenadjenje?
                            Misljenja sam da bi trebali prvo da pogledamo sebe pa druge.
                            Da vidimo sta je to lose u igri a ne da se vadimo na druge stvari kada izgubimo.

                            Comment


                            • Originally posted by dekkard View Post
                              Koliko je trofeja osvojio preko Zvezde? Penicilin bi trebalo da ubija, a ovo meni liči na ubod komarca, pecne te ali klepiš ga i okončaš trenutnu nelogodnost. Samo što ovog komarca nema nikad kako otopli, za razliku od pravog
                              neka bude ubod komarca....al ne zaboravi da je konstantno vodio po kvalitetu losije timove od nas. Hrabar i dosadan komarac. Ne pokusavam da omalovazim nase, samo primecujem da covek protiv nas stvarno ume da motivise igrace. I dalje verujem u titulu.

                              Comment


                              • Mi smo izgubili utakmicu zbog:
                                D. Nikolić 4/4 za tri poena;
                                K. Landry 3/3 za tri poena;
                                K. Gibson 3/4 za tri poena;
                                i
                                Bjelica 5 izgubljenih lopti;
                                kao i Feldainovih 2/8 za dva i 1/3 za tri poena.
                                Spoiler
                                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                                Nije umio da odstupi,
                                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                                Pao unapred, a ne unazad,
                                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                                Uračunato i u moj pad.

                                Comment

                                Working...
                                X