Ja sam uveren da ćemo sa ovim timom, njegovom okosnicom, uz pridodavanje par iskusnih (i kvalitetnih) igrača u sledećoj sezoni napraviti bolji rezultat u EL nego koji smo ikada napravili, a to znači plejof i pobede u istom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostŠto se političko posovnog dela sportske priče tiče, prodaje !? Mrka kapa, dakle svodi se na deo teksta koliko nam se udeli, osim ako ne peglate priču da sponzori ulažu u klub iz marketinških razloga.
Na kraju ove sezone Pero će se povući, a sad nam je važan igrač koji igra za male pare. Ne znam šta Bjelica planira.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostJa sam uveren da ćemo sa ovim timom, njegovom okosnicom, uz pridodavanje par iskusnih (i kvalitetnih) igrača u sledećoj sezoni napraviti bolji rezultat u EL nego koji smo ikada napravili, a to znači plejof i pobede u istom.
Comment
-
Cisto info - Nejt Volters je otpusten i sa dvosmernog ugovora u Juti. Na 5 meceva NBA na kojima je ulazio u igru imao je ukupno 2 poena, 2 skoka i jednu asistenciju.
Po meni je tesko imati manji uticaj na igru ekipe nego sto je Volters imao. Uvek solidna statistika kada se gleda grubo, a celokupan utisak večito mucenje, mrcvarenje i silovanje kosarke.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostCisto info - Nejt Volters je otpusten i sa dvosmernog ugovora u Juti. Na 5 meceva NBA na kojima je ulazio u igru imao je ukupno 2 poena, 2 skoka i jednu asistenciju.
Po meni je tesko imati manji uticaj na igru ekipe nego sto je Volters imao. Uvek solidna statistika kada se gleda grubo, a celokupan utisak večito mucenje, mrcvarenje i silovanje kosarke.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Let's agree to disagree. Da skratim, meni je Volters bio poprilicno beskoristan tip igraca. Moze biti, a i verujem da zaista nije koriscen kako treba. Nijedan izrazen kvalitet, cak ni na ABA nivou, sve je nekako prosecno, a izraženu slabost ima i to u onome što pleju najvise i treba - kontrola napada i tempa.
Neko bi rekao jack of all trades, master of none.
Comment
-
Originally posted by Antona View PostSlazem se, imacemo 10ak pobeda u el, i ako osvojimo ABA, sto je izvesno, moze se reci da je sezona okej.
Prosle sezone u ovo vreme smo igrali najbolju kosarku u EL, i to je ono sto nedostaje za srecu.. Ja sumnjam da cemo ikada dostici taj level kosarke.. Nisam optimista po tom pitanju
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View Postverujem da zaista nije koriscen kako treba“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Flouters je imao veliki problem uklapanja ne sa timom već sa Radonjom (čini mi se) i njegovim poimanjem košarkaške igre gde se on nikako nije mogao uklopiti.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by mikara92Jović-Ročesti
Dženkins-Gudurić-Lazić
Dangubić-Simonović
Antić-Bjelica-Tompson
Kuzmić-Lesor
Slažete se sa mnom da bi se ovaj tim 20.5.2018. borio za evropsku titulu u krcatoj Areni?
To bi bio vrhunac jednog ciklusa i jedne generacije.
Comment
-
Originally posted by mikara92 View PostJović-Ročesti
Dženkins-Gudurić-Lazić
Dangubić-Simonović
Antić-Bjelica-Tompson
Kuzmić-Lesor
Slažete se sa mnom da bi se ovaj tim 20.5.2018. borio za evropsku titulu u krcatoj Areni?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment