Da li da se smejem il' da placem?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostDa li da se smejem il' da placem?
4.12 Zabranjeno je postavljati javno privatne poruke drugih korisnika bez dozvole autora te privatne poruke!
Ovo vam je poslednja opomena, i tebi i Pančevu.
Molim vas da se urazumite i da nastavite da pišete vezano za temu na kojoj pišete.Last edited by nebitan; 22-12-17, 17:28.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostZa ovakve stvari ne biste trebali da upozoravate, već automatski da banujete onog ko vređa. Tu pre svega mislim na ovog koji šalje ove poruke. Zamisli, njemu se ne sviđa tuđe mišljenje i daje sebi za pravo da piše ovakve bljuvotine."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostPrestanite vise sa prepucavanjem stalkovanjem i vredjanjem.
Ili cu i to "dočekati" kao i nekoliko prethodnih objašnjenja za tvoje postupke?
Ps. Druze Ganac, nije bas da se slazem sa autorskim pravima jer maksimalno zvuci besmisleno, ali znam da nemas nikakve veze sa formulisanjem tog clana, tako da cu tebe poslusati svakako.
Comment
-
Sad kada su se malo slegli utisci mogu napisati da mi nemamo filozofiju odbrane ni napada ispravite me ako gresim.
To da Lesor ne moze da odigra odbranu od pika ili da nauci da je igra mi ne ide u glavu.
Sto se napada tice samo se insistira na igri 1 na 1 pa ako ne ide vraca se povratni pas na sut za tri i to je sve fali ideje braco.
Ima tu nesto i do trenera sad sta ne mogu odgonetnuti.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostBilo bi.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment