Dobijamo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa nek uzmu neka sa vise mesta pa nek zovu i navijace da idu sa njima. Nek im spreme hotel i povratak i to bi moglo da odbije neki deo. Isao bih bar na 5-6 gostovanja u tom slucaju.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostDa se malo vratim na Manijeve upise, dakle čarter avion JAK40 sa nekih 25/27 sediišta i doletom od 1600 km košta kao jedan igrač (da se kupi) dakle nekih 200/250000 evra, verujem da bi se vrlo brzo isplatio klubu a mogao bi i da se iznajmljuje, znači ne bi bio samo rashod već bi donosio i prihod.
Verujem da bi kalkulaije pokazale ispravnost takvog poteza."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Bice zanimljivo videti Enisa na debiju u evroligi, njemu je ovo prva sezona i u evropi i sad u najjacem kosarkaskom karavanu posle Nba na svetu. Inace on je sa Samardom Samujelsom igrao na kupu Amerike pre nekoliko godina za Jamajku i ostavio sasvim solidan utisak kao asistent, tako da mislim da i u tom segmentu dobijamo vaznog igraca
Comment
-
Samo A380, mogu da odrade i trening za vreme putovanja ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Clash View PostOvu doskočicu razumemo ja i još možda dvojica metuzalema ovde“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Comment