A navijačice, da ne kažem cheerleaders-ice?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostA navijačice, da ne kažem cheerleaders-ice?
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ne brini se ti za Indiga Osramotio bih vas sve ovako "osakacen" ipak je basket bio moja prva ljubav....
Jedino LBJ od Grobara xaxaxa...Last edited by Indigo; 04-11-11, 21:19.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
MVP moze sam protiv svih...a ima Nash-ko, FresHMaN91, da ne kazem Hulk...
Miko je kao Shaq, moze za petoricu, i eto ekipe Partizana.
Maric je isto tu...
Mandarinica moze da posmatra iz ugla iskusnog neznalice.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ja i zaboravio na Freshmana, ne bih se zezao sa zivotinjom od 2 metra
Ovaj Nash od njega nema nista, Maric se propio, Lbj dobio artrits od Fm-a, Ljubas isto tako...
Lagano bi mi to dobiliThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMVP moze sam protiv svih...a ima Nash-ko, FresHMaN91, da ne kazem Hulk...
Miko je kao Shaq, moze za petoricu, i eto ekipe Partizana.
Maric je isto tu...
Mandarinica moze da posmatra iz ugla iskusnog neznalice.
Miko je nepoznanica za sve nas.
Maric je lud.
A Manda neka bude sudija, jer bice tu svega i svacega.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ajde sada svi ozbiljno pisite Visinu i Tezniu i poziciju, prefered move
NEmoj da sam tu jos najnizi pa da se osramotim...There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Imam neki osecaj da Mamba i ja mozemo na poziciju centra sto se visine tice.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostImam neki osecaj da Mamba i ja mozemo na poziciju centra sto se visine tice.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ae neka bude, 194-195, tako nesto, 80+ kg, ajde neka bude crossover.
D-Wade baby, D-Wade!!!sigpic
Comment
Comment