Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski...nis-sa-Noletom

Свака прича има две стране, тако да оно..

Можда му је било тешко да се види с њим, можда је стварно кретен, а можда је и нешто треће..

Comment

• Jest', zbog neke rečenice čovjeka koji mu se očigledno želi uvući u njegovu bulju poganu mi trebamo njega smatrati nekom dobričinom. Svi mogući, pouzdani i mjerodavni medijski izvori su potvrdili da je bio u Parizu u to vrijeme, već je jedan forumaš pomenuo tačno gdje i da je mogao u svakom momentu da izdvoji nekih 15-20 minuta za tog dječaka, ali on se odlučio za uvlačenje u bulju. Ne znam, ali nema šanse da bih takvu gnjidu sa nekih moralnih gledišta mogao dizati tako visoko i o njemu pričati sve najbolje. Tu ne treba da bude nikakav strah, jedino ponos i osjećaj da je osoba koja je nešto postigla na ovom svijetu i da je kao takav idol mnogih i da je mnogima životna želja par minuta provedenih sa njime. Ne znam zaista kakav je to strah kada se treba ispuniti nekome životna želja?
      sigpic
      Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
      don't support us when we win."

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
        "Ne osuđujte Zlatana. On nije znao da će Hajrudin da dođe u Pariz. Ibrahimović je trenutno u Švedskoj", rekao je Hadžibegić.

Mozda je i osetio strah da ce imati obavezu prema svakom sledecem decaku koji je na samrti a izrazi zelju da ga vidi. Sto se te situacije tice nemam pojma u sta da verujem a knjiga mi je vrh
        Ja ću da ti kažem šta je bilo, boleo ga baš nešto muški polni organ za to, otišao čovek da gleda tenis i da bude viđen, eventualno baci neki kvalitetan has u međuvremenu, popije neko vince od neke ludilo sume i tako....hedonizam, šta on ima da se cima oko tamo nekog klinca iz Bosne, šta ima da se cima jer je mnogo loša persona, nizak kvalitet kao kada pustiš neki snimak na yt-u sa 144p

Comment

• Daj ti meni tacan datum kad je klinac stigao i datum kad je Ibra gledao tenis

@ Merlince: pa strah je jer ima takvih koliko hoces. Posle bi ispao teska gamad ako ne ispuni svima poslednju zelju.
          Last edited by Condition23; 18-11-13, 01:34.
          sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Il Capitano View Post
            Dugo sam tražio ovo... Vrhunski!

jedna od omiljenih, potrazi i ostele od njega obavezno, ova i jos ceo soundtrack iz fantasticnog filma Inotuchables
            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Daj ti meni tacan datum kad je klinac stigao i datum kad je Ibra gledao tenis

@ Merlince: pa strah je jer ima takvih koliko hoces. Posle bi ispao teska gamad ako ne ispuni svima poslednju zelju.
              Kako bi ispao gamad, kad bi nakon susreta sa ovim dječakom dobio 300% na svojoj moralnoj vrijednosti. Bilo bi jasno da nije gnjida i da bi se udostojio da ispuni želju onome kome može, niko ne bi ni očekivao od njega da svaki dan prima takve posjete, ali ovakva situacija u kojoj se nađe jednom ili najviše par puta u životu je pokazala da je gnjida.

Dječak je stigao 1. novembra, kada je bio ugovoren sastanak sa njim na meču PSGa sa Lorientom, međutim on tu nije igrao. Također ga nije bilo ni na tribinama. Onda je bio ugovoren sastanak sutradan na treningu, na kojem se naravno gnjida nije pojavila. Tako su ih zavlačili dok ljudi nisu sabrali 2 i 2 i skontali da je ovaj na meču Đokovića.
              sigpic

Comment

• Ja da igram sa ibrom u timu i da mi on sada u igri doda loptu ja istu ne bih primio koliko je taj Ibra loš čovek, bilo bi me sramota da primim njegov pas.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                  Jako mi je drago zbog ovog momenta

Gdje ce s Chedjouom

Sto se ove teme tice , ja ne znam sta da kazem .. Procitao sam cijeli onaj tekst i nekako mi je nerealno da se toliko stvari izdesavalo taj dan , a da Ibra nije pojma imao o tome .. Ali necu da mu psujem i da ga vrijedjam , ko zna , mozda fakat pojma nije imao .. Uostalom , mali je jos uvijek ziv , ko zna koliko dugo , nek izdvoji jebenih 5 minuta , koji njemu ne znace nista , a Hajrudinu ce znaciti apsolutno sve !
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kad smo se vec dotakli teme, ako nije htio da se vidi s malim klošar je par ekselans (sto se dalo zakljuciti, al eto zabavljo nas je).. Al' isto tako koja mati normalna tegli bolesno dijete po bijelom svijetu zbog necega sto nije dogovoreno.. To mi je van pameti. Jbg moramo i mi shvatiti da nisu svi uspjesni i slavni obavezni da izlaze u susret bolesnima, siromasnima itd..
                    DALE 1992-2020
                    NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Pa što i jeste najgore provlače se informacije kako je bilo dogovoreno, i to par puta nakon što je otkazivao iz njemu poznatih razloga. Neshvatljivo mi je da klub organizuje te sastanke bez obavještenja njega. Znači dogovore sastanak u svečanoj loži na tekmi protiv Lorienta gdje se ne pojavi, zatim na treningu sutradan gdje se isto ne pojavljuje uprkos višesatnom čekanju. Na kraju je bilo jasno da nakon što se nije javljao ni na telefon da on ne želi da ispuni želju dječaku.

Mati k'o mati druže, htjela je da mu ispuni tu želju, ona je svjesna da mu je sutra možda zadnji dan života, dok on još uvijek ni ne sluti šta će se dogoditi.

Tužno brate mili, kako bi njegove oči zasjale barem na par trenutaka, ovako je to baš tužno.
                      sigpic

Comment

• Ako je bilo dogovoreno onda je ispao smecar smecko Smecko Belic Meni je i dalje malo nelogicno da to do tancina bude istinito ako je klub koji on predstavlja dogovorio sve sa kevom i o tome obavestio Ibrahimovica a ovaj znao sve tacno kako i sta i potvrdio da ce videti Hajrudina i da ga na kraju ispali skroz mi je van pameti. Opet kazem ako je tako bilo onda je Smecko Belic.

A vidi ga Brajkulica sto se uzbudjuje na pomen Ibrahimovica hahahaha sta ti je brate, kidao u Juveu <3
                        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

A vidi ga Brajkulica sto se uzbudjuje na pomen Ibrahimovica hahahaha sta ti je brate, kidao u Juveu <3
                          Veliki plaćenik taj Ibrakadabra i veoma loš čovek, otrpilike koliko je dobar fudbaler toliko je loš čovek, tako nekako.

Comment

• Vi verujete novinarima?Pa covek isto ima decu,nije valjda toliki debil...

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                              Vi verujete novinarima?Pa covek isto ima decu,nije valjda toliki debil...
                              I ja se čudim da zaista jeste...

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                                Vi verujete novinarima?Pa covek isto ima decu,nije valjda toliki debil...
                                Al' bitno je da ti tim istim novinarima vjeruješ kada pišu o navodnom namještanju utakmica.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X