Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
    Teri bi mozda i mogao, ali Lamps ne.

EDIT : Nisam ni video da se radi o aktivnim igracima, jbg. otpada Maldini.
    Lampard ne???
    Aj razmisli jos jednom.
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
      Lampard ne???
      Aj razmisli jos jednom.
      Ispred De Rosija i Gerrarda ne, onda izbacite ove iz Mancestera ili Cavija.
      sigpic

Comment

• Jebo kerove, zmiju staviti da cuva kucu

sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Цар !

Comment

• Јутрос кад сам га слушао најежио сам се цео, и ево сад опет. ЦАРИНА!
            Arise, Serbia!
            You fell asleep long ago,
            And have lain in the dark.
            Now wake up
            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by Uros94 View Post
              Јутрос кад сам га слушао најежио сам се цео, и ево сад опет. ЦАРИНА!
              Брате, врло зезнута ствар за певање, мало и Срба може ово да отпева да то буде близу као Чола...а овај певач у жирију дао НЕ, сраман лик.

Comment

• Mozda bi za tu listu trebalo izostaviti igrace Uniteda, Barse, Reala, Bayerna i slicnih, jer oni nisu imali razloga da idu, u uspesnom su klubu plus imaju pare. Realno moze se isto reci i za Terry-ja i Lamparda...
                Ali Gerrard, Carragher, Totti, De Rossi itd. svakako zasluzuju, a ako pogledamo neke osrednje klubove, onda iz Southamptona bi tu morao da se nadje Matthew Le Tissier, neverovatan igrac, mogao je da igra gde je hteo a ostao je veran Southamptonu gde nije ni osvajao trofeje ni uzimao neke velike pare...
                sigpic

Comment

• http://vukajlija.com/reakcije/61249?...ref_map=%5B%5D

sigpic

Comment

• Stiviii

Last edited by miloolja; 26-03-13, 13:19.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• A Majkl nista?
                      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Ama vid' frizureee
                        Majki bombonica ko i uvek.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                          Mozda bi za tu listu trebalo izostaviti igrace Uniteda, Barse, Reala, Bayerna i slicnih, jer oni nisu imali razloga da idu, u uspesnom su klubu plus imaju pare. Realno moze se isto reci i za Terry-ja i Lamparda...
                          Ali Gerrard, Carragher, Totti, De Rossi itd. svakako zasluzuju, a ako pogledamo neke osrednje klubove, onda iz Southamptona bi tu morao da se nadje Matthew Le Tissier, neverovatan igrac, mogao je da igra gde je hteo a ostao je veran Southamptonu gde nije ni osvajao trofeje ni uzimao neke velike pare...
                          Sta reci za Batija jbt covjek molio celnike Fiorentine da ostane i da igra bez plate(sto je i prolazilo jedan period dok ga bas nisu morali prodati),ali su ga na kraju radi vlastite egzistencije morali prodati i otisao covjek u Romu.Ne umanjujem niti omalovazavam naravno ponasanje danasnjih legendi koje ste naveli,ali je lakse npr DDR-u da bude legenda sa platom od 6 miliona eura,a Batistuta onakva igracina molio da igra dzabe,a jos nije dijete kluba...

Ja se i sada najezim kad se sjetim ovog gola i trenutka,ne mogu ni zamisliti kako je ovom caru od covjeka tada bilo

Last edited by AK47; 26-03-13, 15:55.
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Akane, ima dosta takvih primera, ti kao stariji poznavalac primere, sigurno se secas Frana i Valerona iz Deportiva, mada naravno nisam siguran koliko su oni imali ponuda sa strane, ako su ih uopste i imali... ali opet, takvi igraci se uvek cene...
                            sigpic

Comment

• Ja bih jos dodao Albeldu koji je cijelu karijeru u Valenciji(sa izuzetkom posudbe u Villareal ,ali nije bilo do njega jbg ) koji je imao odlicne ponude u karijeri ali nije htio da ide...

Inace kad spomenu Deportivo i te njihove majstore posebno Valerona meni je prva asocijacija na njih nekako izjava Javiera Irurete prije i poslije meca sa Milanom.Prije utakmice u Italiji rekao je da je cilj njegove ekipe da zabije go u gostima.Nakon toga su ga neki novinari u Spaniji pitali(bolje reci provocirali poslije poraza od 4:1) da li je odustao od borbe za prolaz dalje jer su izgubili ubjedljivo i jer je Milan tada bio bolja ekipa,a covjek kaze pa mi smo svoj cilj ispunili i dali smo im go tamo tako da mislim da prolazimo dalje.Znamo sta je bilo nakon toga
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Jel mi verujes da sam napisao to za Albeldu i onda obrisao, nesto mi nije bio dovoljno atraktivan , ali svakako da spada u ovu grupu igraca...
                                Irureta veliki trener, ona titula sa Deportivom je neverovatna, a ta pobeda protiv Milana me ubila u pojam...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X