Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
-
Vidi sto se izvlaci sada i rekao sam ti da je 15 malo, da bi trebalo vise...No nije ni bitno, obrukao si se Fresko, sada ti je ziveti sa time.
Sada jedino troll moze da ga dovede u vezu sa vama.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
http://www.sportklub.info/forum/show...l=1#post842814
Dokaz da je Freshman jedna postenjacina,a Wada obicna ubleha i varalica, s druge strane babo objasnioZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Evidentno da je Akan editovao moj post, ne vidi se kada to admin radi.
Sve po nalogu Freskare.
Originally posted by D-Wade View PostZa Rondon-a nisu dobili para koliko su hteli, nece za male pare pustiti Isco-a. Mozda moze i manje, ali ne mnogo manje, mozda 2-3 miliona.
Rondon je bio 10 miliona, i cudi me sto ga nije uzeo jaci klub od Rubin-a, ako ga LFC stvarno hoce, bolje da daju od 15 do 20 miliona, ume decko.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPrvo ide na prevaspitavanje gore,pa cemo onda drakonske kazne da sprovedemo na njemu
Zivi sa brukom Wado, dezinformatoru jedan...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Pise od 15 do 20, nigde nisam rekao manje od toga.
Freskara je meni preko privatne rekao da je rotacija, tako da ono..Mrzi me sada da trazim te poruke..imam ih snimljene.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostFreskara je meni preko privatne rekao da je rotacija, tako da ono..Mrzi me sada da trazim te poruke..imam ih snimljene.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostA pogle ga sada sto kaci svoj post, a moje nece da okaci, ne sme... Pogle sta sam pisao tada, da li sam igde pomenuo rotaciju ???
Zivi sa brukom Wado, dezinformatoru jedan...
Wada za kaznu ima da radis,da ne stoji ovim ljudima dzabe u potpisu radice Wada,bolje da radis jer cim ne radis masta pocne da ti buja i pocnes da lazes na ljude,ovako cemo da te upregnemo i neces imati vremena za ludiloZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Bivaces poklopljen Fresko, dzaba se kopas, a i batica Akan doprinosi tvom kopanju. Nacicu poruku, a onda ces biti banovan za kaznu, kao sto si trebao u utorak vece biti banovan. Nece te ni batica Akan spasiti.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostBivaces poklopljen Fresko, dzaba se kopas, a i batica Akan doprinosi tvom kopanju. Nacicu poruku, a onda ces biti banovan za kaznu, kao sto si trebao u utorak vece biti banovan. Nece te ni batica Akan spasiti.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostSramoti se Wado, pogledaj mi postove, rekao sam da decko ide u prvu glat... Razocarao si sve prisutne, nemoj vise sebe ukopavati, moli te brat...sigpic
Comment
Comment