Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by tata Mumi View PostNebojsa je civilizovan covjek, nemoj njega petljati u ovo, a Nash je maloljetan, mlad je on jos za ovo. A Wada je krtica, kvisling kako hocete... Zajebace vas kad-tad i odloziti kao stare igracke.
P.S. E moram ici sada, a ti smisli do sutra kako ces se ziv izvuci.
A to sto sam Novosadjanin je nebitno, ja sam Bosanac, cale mi je iz Srebrenice i klasicni Vojvodjanski mentalitet mi ide na zivce.sigpic
Comment
-
E Maricu,Maricu...cak vas ni sugradjanin ne postuje.I ne treba...niste zasluzili.
P.S. Nemoj se sada vaditi na to da ni ti nisi iz NS.Last edited by Black Mamba 24; 30-10-11, 23:18.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostInstitucija sam za sve vas, ne igrajte se zivotom.
A to sto sam Novosadjanin je nebitno, ja sam Bosanac, cale mi je iz Srebrenice i klasicni Vojvodjanski mentalitet mi ide na zivce.
Jedini je onaj AK izrod,ali on je iz nekakvog sela ne znam jel to Bosna uopste.Last edited by Joe Cole 10; 30-10-11, 23:24.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostJa preko neta studiram,a idem tamo veoma retko,ima mnogo sporednih ulaza.
A i joe jedna stvar, instalirao sam msn+ i jos jednu misteriozni program, mogu ti reci da nisi smeo da me prihvatis kao prijatelja na msn-u.
U prevodu moraces da menjas adresu,Last edited by Ricma; 30-10-11, 23:23.
Comment
-
Mamba pratim i tebe i Nasha, ti si se ovoga puta spasio a ovaj Bosanac upravo broji poslednje sate, znam da je na Limanu 1, gotov si covece gotov...
I ja imam Bosanske krvi, sta je ovo covece Bosanski forum....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Comment