Izvadio se sada sa ovim postom, inace sam vec poceo da ga trazim na google maps...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by Indigo View PostIzvadio se sada sa ovim postom, inace sam vec poceo da ga trazim na google maps...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostMoj vam je savjet da prvo izderete Wadu pa se onda rjesavajte medjusobne konflikte.
A Maric ima srece sto je tako slatkoreciv, prosto kupuje ljude sa tim inace....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostDocicemo sva trojica u Dolinu Mumijevih da tebe izderemo, fantazi boj.
@Indigo
Nije humano to sto branis Wadu... To ti je zivotna greska.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostNe smije niko Mumija dirat
Maricu opasno se igras sa zivotom,a mlad si covjek.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Pazi se JC, izdace te on kad se najmanje nadas, a to je ponajvise zato sto ti previse uliva poverenja i niste iz istog grada, mada cisto sumnjam da je jos neko iz Mumijeve lokacije.
Indigo, okreni plan B.;)
Ovog mamo**** moramo da smaknemo kako znamo i umemo.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostPazi se JC, izdace te on kad se najmanje nadas, a to je ponajvise zato sto ti previse uliva poverenja i niste iz istog grada, mada cisto sumnjam da je jos neko iz Mumijeve lokacije.
Indigo, okreni plan B.;)
Ovog mamo**** moramo da smaknemo kako znamo i umemo.
JC i ja imamo neraskidive poslovne i prijateljske veze, sve je na obostranu korist, tako da se uzalud nadas. Bolje ti je da pocnes ganjati neki azil u drugoj zemlji... Uzmi Kongo, tu te necemo traziti sigurno.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostSamo sanjaj da ti i JC imate idealnu vezu, zato sto je on mnogo pokvaren,iskoristice te i ponovo ces da places kao malo dete.
Dovoljno sam ja bezbedan i u svom kraju, tako cekam vas, Bosanci.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostCekamo vas!
Tu su jos Nash , Indigo i jos sa tri osobe trenutno vodim pregovore o prelasku u moj tabor.
P.S. E moram ici sada, a ti smisli do sutra kako ces se ziv izvuci.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment