Spoiler
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Par reci o ovom forumu...
Zabrinjavajuce je da ima na dnevnom nivou vise gostiju nego registrovanih clanova, pogodicete naravno da svakog iole normalnog, napacenog coveka koji radi u magacinu, radnji itd a pritom je simpatizer nekog kluba, svakako nece privuci ovakve rasprave.
Video je ovaj forum I gore rasprave od ovih, daleko gore I brutalnije.
Teniski deo nije ni blizu starog nivoa, svi smo pisali analize svakog veceg turnira, od Vladana, Prskaja, Bojane I mnogih drugih, to je ono sto mi nedostaje.
U poslednje sve godine postoji veliki problem, dosta je toga dozvoljeno pogotovo nama starim clanovima.
Na primer, pre nekih nedelju dana ili vise, mozda za Svetog Nikolu, kada sam pisao ono sto mislim jedan jako religiozan lik me je mucki I slepacki provocirao.
Kada sam napisao da mi je keva bila tesko bolesna, lik mi napise j pm "pa trebala je umreti s obzirom da je stvorila takvo kopile".
To je najniza tacka ljudskog debilizma, nakon toga pad u jamu punu govana deluje kao divan krajolik u odnosu na ovo virtuelno okruzenje.
I onda me ljudi pitaju zasto vise ne pisem toliko... E pa zato.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Šta sve ovde ima za quote. Baš se radujem.posle dva piva da sednem za komp.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostPar reci o ovom forumu...
Zabrinjavajuce je da ima na dnevnom nivou vise gostiju nego registrovanih clanova, pogodicete naravno da svakog iole normalnog, napacenog coveka koji radi u magacinu, radnji itd a pritom je simpatizer nekog kluba, svakako nece privuci ovakve rasprave.
Teniski deo nije ni blizu starog nivoa, svi smo pisali analize svakog veceg turnira, od Vladana, Prskaja, Bojane I mnogih drugih, to je ono sto mi nedostaje.
U poslednje sve godine postoji veliki problem, dosta je toga dozvoljeno pogotovo nama starim clanovima.
Na primer, pre nekih nedelju dana ili vise, mozda za Svetog Nikolu, kada sam pisao ono sto mislim jedan jako religiozan lik me je mucki I slepacki provocirao.
Kada sam napisao da mi je keva bila tesko bolesna, lik mi napise j pm "pa trebala je umreti s obzirom da je stvorila takvo kopile".
To je najniza tacka ljudskog debilizma, nakon toga pad u jamu punu govana deluje kao divan krajolik u odnosu na ovo virtuelno okruzenje.
I onda me ljudi pitaju zasto vise ne pisem toliko... E pa zato.
Znam da se ovo što si gore napisao odnosi između ostalog i na mene. Nisam neko ko može nešto kvalitetno da napiše jer ne postoji oblast u kojoj sam stručnjak, ja sam više od onih koji se u sve razumeju pomalo.
Danas sam samo pokušao da ukažem na neke stvari zbog kojih forum gubi ugled, ali problem je što sam dirnuo u osinje gnezdo i posle sam doživeo napade koje stvarno nisam zaslužio. Reagovao sam kako sam reagovao i ne ponosim se zbog toga, ali za razliku od dotičnih belih medveda priznajem kada pogrešim.
I meni se smučilo i ono u subotu i ovo danas, ali neću sad reći da neću više pisati, jednom sam to rekao, a nisam ispoštovao, tako da ovaj put ćutim, ali ne znam kakva će biti moja aktivnost ubuduće, možda je i bolje da se malo proredi, možda će i atmosfera biti bolja kada klan ne bude imao nekog da kritikuje njihovo inače besprekorno ponašanje.
Comment
-
U13 su kod nas predpioniri...ovo sam samo postavio sliku jedne generacije,a 3 generacije igraju turnir
Vodio sam ove prosle godine ,a sad sam U9 glavni jer se svake godine treneri rotiraju i pretezno dvije generacije koje idu u nizu vode dva trenera skupaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostU13 su kod nas predpioniri...ovo sam samo postavio sliku jedne generacije,a 3 generacije igraju turnir
Vodio sam ove prosle godine ,a sad sam U9 glavni jer se svake godine treneri rotiraju i pretezno dvije generacije koje idu u nizu vode dva trenera skupa
Comment
-
A sve sam cuo, pa da cujem i da je nekom Kujan kul i super ....
Indigaro nemoj zajebavati.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Erik View PostHmmmm...
Endi Dufrejn upravnika Nortona?
@Sandugp
Bratee MaricThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostPar reci o ovom forumu...
I onda me ljudi pitaju zasto vise ne pisem toliko... E pa zato.
"Gosti" nisu zapravo gosti, već botovi, tako da to nije nikavo merilo, nemoj da te to zavarava. Pravih gostiju ima jako malo, tačnije to su uglavnom članovi koji nisu ulogovani.
Svako uznemiravanje preko pp je kažnjivo, o ovim tek bljuvotinama što ti je pisano da ne govorim i to si morao ovde da prijaviš javno, a ne tamo onima, njih to ne zanima.. pogrešio si mnogo... no bitno da znamo o kome se radi. Strašno kakvog sve sveta ima!
Sve ovo što sam pročitala u 2 teme danas, blago je reći da me je veoma neprijatno iznenadilo, a i prilično je uznemiravajuće. Treba vama dati neku poljanu da se izigarte i istrčite ili pobijete.
Originally posted by goku View PostDečko praviš se pametan, a u stvari si glup kao kurac i to jedina istina u tvom postu i mojoj replici.
Eee... a cela tvoja tirada danas ..ili bolje da kažem farsa oko nekog kobajagi nivoa na forumu... i onda ovo... Iznerviran? Verovatno da jesi, ali ne smeš ovakve stvari sebi da dozvoliš. Nikada.
Čuj priznao si grešku.. što se nisi izvinio čoveku i obrisao onda onaj post... Baš razočaravajuće, a i ponižavajuće...Last edited by miloolja; 03-01-17, 00:46.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment