Originally posted by Ser Deni ®
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by goku View Post
Erik mi dao negativnu reputaciju za ovaj komentar:
Znači da sam pogodio suštinu, čim se dečko toliko iznervirao.
Koliko moraš biti jadan pa dati negativnu reputaciju za ovako nešto.
Znači iznerviraćete me toliko da će Aki biti mala beba što se tiče podjebavanja, jebo vas Junajted. Daj banujte me da odmorim malo, nisam odavno.
Sustinski si me u centar upucao. Ipak je meni (ne)uspeh Arsenala najbitniji u zivotu. Prosto ne znam da li da uzmem odmah 2 bromazepama da se smirim.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostBrate polomih ceo stan koliko sam se iznervirao i koliko sam jadan.
Sustinski si me u centar upucao. Ipak je meni (ne)uspeh Arsenala najbitniji u zivotu. Prosto ne znam da li da uzmem odmah 2 bromazepama da se smirim.
Comment
-
Originally posted by goku View PostU redu je buraz, samo ti budi RTV UTD dok ti se država u kojoj živiš raspada po šavovima i pružaj doprinos tome.
Koliko je onda Vladan unistio CG... jbt 50,000+ postova... Pravi smo monstrumi.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Ricma View PostVidi ti ovu bitangu sto hoce da mi navuce ban.
P.S. Sada je jos naterao da ga vredjam.
P.P.S. Mada je taj pdf bio obecan meni.
Provalio si me.sigpic
Comment
-
Ja moram reći da je ono u subotu bilo odvratno. Pratio sam baš temu, ali posle onoliko psovki sam se žešće smorio i nisam se više ni vraćao. Nisam neki čistunac ili slično, ali onoliko vezanih psovki bez ikakve poente me nateralo da izađem. Ako će sad svaki vikend onako da bude (ne od istih ljudi, ali sad će verovatno i drugi da počnu) daj da se zatvori tema i da se prate samo ove klupske.
Najgore od svega što isti ti ljudi koji su pisali imaju mnogo dobre postove koje stvarno volim da čitam.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Erik View PostNema sta Maricu, moj prvobitan plan je ustvari bio da tebe sabotiram, iskoristio sam samo Gokua za to. Inace nemam nista protiv njega, sjajan tip.
Provalio si me.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Erik View PostNema sta Maricu, moj prvobitan plan je ustvari bio da tebe sabotiram, iskoristio sam samo Gokua za to. Inace nemam nista protiv njega, sjajan tip.
Provalio si me.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View Post
Da čuo sam da pojedincima smeta i tema i postovi i samo ću da kažem da su se puno pofinili u poslednje vreme .
Ja na drugim forumima gde sam aktivan ili sam bio pisem u dosta ozbiljnijem tonu, sa tim da poneki put trolujem ali ni priblizno kao ovde.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostOd pocetka uvek bio, ali sam morao da glumim dobrotu da bih mu smestio majstorski, kao Kajzer Sose Dejvu Kujanu.
Inace brutalan film.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment