Sjecam se kad mi je pretio,nisam smio uci na forum 10 dana.Vrati se da kordinises,vrati se da mi pretis,odnio si zarez,sad je svuda tacka
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mandaOvdje ima uljeza u ovaj fudbalski pdf,mene moji ljudi vole i cjene,ali ti uljezi su opasni
Znaci ponvo sve Manda mora da radi,i da stavim LBJ,nije dovoljno sto sam ga regutovao,evo sada cu,danijel neka ostane.
Sve je radio,a mi to nismo cijenili,tako nam i treba,meni je jednom prijetio ako ga ne budemo slusali da ode na tenis tamo s njima da kordinise,nemoj Mandusicu,nemoj molim teZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by mandaJeste bio destruktivan,dok ga nisam uzeo pod svoje i obrzovao i uljudio,da ne bude drzak i da ne podbada svakog,sada je fin kao Adin ,to govorim za fudbalski pdf,a za ostale pdf me ne intersuje kako se ponasa. ;)sigpic
Comment
-
Nema vodje, nema kolektivnog vazdisanja na visi nivo.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
Moram dupli ali NAJVECI je vredan toga.
Jos jedna cinjenica njegove moci:
Na forumu je od 2008. a od 2006. vodi SK Ligu. Evo i dokaza:
http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post694841
Ovo samo on moze, institucija.sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostBudalo jedna pa nije on covjek za jedan jezik i pravopis,covjek je planina znanja,sve koristi sto se moze koristiti...
Kakva 4 dana,na srcu ranaTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment