Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by manda View PostMalo se smirite,da ne odete predaleko xDTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Da nije neko zainteresovan da igra Fudbalsku h2h ligu?
Evo pravila:
http://www.sportklub.info/forum/thre...-i-H2H-ligu-SK!
<--- Ignorisite ovo prvo, samo ovo boldovano citajte.
Ne bi trebalo da vam bude tesko, samo morate da izdvojite minut da postavite rezultate.
Na pm mi se javite ako ocete da igrate.sigpic
Comment
-
Sutra TRI polufinala, za TRI trofeja:
1. u 9.30 Novak vs. Marej
2. u 18.00 Srbija vs. Italija
3. u 20.15 Srbija vs. Hrvatskasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
SpoilerDa proste dame.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostBogi i danijelkr momci svaka cast za ozivljavanje Primere
ps: Nadjite nam nekog da radi PL onaj Maric po ceo dan gleda golotinje po internetu nista ne radi
Ocekujem da i JC pise analize u Bundesligi ubuduce posto je Ibisevic presao u Stutgart.
Comment
-
Prvaci Evrope: odbojkaši i odbojkašice, a na dobrom putu vaterpolisti i rukometaši, koji su na kraju ušli u finale, tako da je i to fenomenalan uspeh. Bili smo evropski prvaci i u košarci.
A fudbaleri? E pa njima jedna prostačka....
"Ma je..u ma..r da sam ja tol'ko trenir'o ja bih dosad 4 noge im'o"
Last edited by miloolja; 28-01-12, 00:34.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment