Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bravo Piksi i ekipa <3 drugo SP zaredom na koje Srbija ide, peto od raspada Jugoslavije od ukupno 7 koliko je odigrano. Predaleko je da se razmišlja o tome ali valjda se i na evropsko prvenstvo konačno ode, za promjenu.
Ne znam kakav će im biti žrijeb ali valjda i Makedonci prođu u baražu.
Ronaldu vjerovatno dođe da se rokne za kakve trenere i timove igra
- Likes 1
Comment
-
Gde si Wolfi??? Nema te na forumu. Mitar je potvrdio da je daleko najbolji naš napadač ,i to ne samo u ovoj generaciji već prilično dugo nismo imali ovako dominantnog centarfora.
Sinoć je inače, bilo veče Mitrovića, Aleksandra u Portugaliji i Luke u Aleksandar Nikolić areni.
Ono što je mene dojmilo je stav reprezentacije (glava), tu je najveću stvar odradio Piksi, ulio im je samopouzdanje ali nije samo to već ipak - napravio je tim koji igra fudbal za gol više.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Samo da opet ne angažuju Krstaju, prolazimo u drugi krug samo da puste Pikseta da radi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Nekako mislim da smo pobedili samo zato sto nam bod nije bio dovoljan. Da smo imali opciju da kalkulisemo primili bi 2-3 komada, ovako kad nemas sta da izgubis igra se rasterecenije.
Drago mi je zbog Piksija i njegovog strucnog staba, zaluzili su pobedu a mi smo kao navijaci zasluzili da dodjemo jednom do obede u zaustavnom vremenu
- Likes 1
Comment
-
Hvala Vučiću što konačno fercera ovaj forum kako treba. Da nije njega i njegovog nesebičnog zalaganja danas bi ovaj forum bio tamo gde i pre mesec dana.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostKonstantine, interveniši i i kazni Ganca za ovo zahvaljivanje Vučiću.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment