Ja sam samo realan,naravno da navijam da prodjemo Norvesku,Skotsku,Izrael i odemo na EP ali partije reprezentacije,ljudi koji su na celu saveza,stalni sukobi sa igracima mi ne dozvoljavaju da budem optimista,20 godina mi ne mrdamo,katastrofa za katastrofom,Estonija,Azerbejdzan,petarde,nema ko nas nije pobedio. Na kosarkaskoj temi je skroz druga prica,tamo pojedinci pljuju po Djordjevicu i igracima a ja na te stvari pizdim jer su oni doneli mnogo medalja i jedno malo losije takmicenje nista ne znaci. Ovde nas Muslin odvede na SP i oni ga smene,postave amatera,Baneta oteraju iz reprezentacije,Ukrajina nas petardira,Portugal dva puta rutinski dobije i sad treba da ocekujem da ce da nas Tumbakovic spase protiv Norveske,covek koji je izmenjao milion igraca kroz reprezentaciju,nijedan deo tima nije uigrao za mec sa Norveskom,niko ziv ne zna koga ce izvesti na teren,mogu samo da se uzdam u neku inspiraciju Tadica ili Sergeja da cemo nesto uraditi,da polude i odigraju mec zivota.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sto je rekao jedan, covek koji je naterao Srbina da navija za Srbiju.
Za boljeg selektora nisam znala i nije se nista promenilo od tada.
Zao mi je mnogosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment