Srbija do Rusije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dobro je ispalo na kraju! Realno je da cemo dobiti Gruziju u poslednjem kolu, a protiv Austrije bi mogli neki X i eto nas u Rusiji!Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Пред овај квалификациони циклус ишла је прича да је група тешка јер су у групи 3 репрезентације са европског првенства. Лоша група, ми најмање лоши, и заслужено идемо у Русију. Мени је невероватно да су на списку репрезентације, Рукавина, Тошић, Обрадовић па и Гудељ. Стварно смо танки са оваквим саставом. Ако репрезентација не може да репродукује бољег бека од Рукавине пуних 10 година онда смо ми у великом проблему. Рукавина је смао пример. Заслужено идемо у Русију, живели, и честитке
Comment
-
Jednostavno nismo mogli primiti gol u ovakvoj postavci na terenu. Irci imaju odličnu fizičku spremu, ali su tehnički tanki i ne odgovara im igra protiv 11 igrača ukopanih na svojoj polovini. Moglo se do sutra ovako, sa igračem manje i opet bi ostalo 1:0. Irci su solidna reprezentacija, mislim da imaju dobre šanse da odu u baraž i do SP-a, ali večeras nisu mogli pobediti, nema Boga ni teorijske šanse.sigpic
Comment
-
Originally posted by suptil View PostПред овај квалификациони циклус ишла је прича да је група тешка јер су у групи 3 репрезентације са европског првенства. Лоша група, ми најмање лоши, и заслужено идемо у Русију. Мени је невероватно да су на списку репрезентације, Рукавина, Тошић, Обрадовић па и Гудељ. Стварно смо танки са оваквим саставом. Ако репрезентација не може да репродукује бољег бека од Рукавине пуних 10 година онда смо ми у великом проблему. Рукавина је смао пример. Заслужено идемо у Русију, живели, и честитке
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostKad se igra protiv ostvrljana nebitno dal igrali protiv Forest Grina,Irske ili Welsa,sve to na isti kalup fudbalska pismenost im je jednaka sa mojom na ovom forumu
Dobro je, stvarno bi katastrofa bila ne iskoristiti najslabiju grupu kvala otkad ja iste pamtim.
Comment
Comment