Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ovo je taktika parkiraj autobus u 16?
Sa tri štopera igramo, dva beka i dva zadnja vezna...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Stvarno ne razumem zasto igra Rukavina. Ako mi nemamo boljeg desnog beka od Rukavine onda smo stvarno fudbalska camotinja. Bicemo ekipa za gol razliku na mundijalu ako se nesto ne promeni. Neki igraci potpuno nezasluzeno bitisu u reprezentaciji koji nemaju kvalitet.
Comment
-
Originally posted by suptil View PostStvarno ne razumem zasto igra Rukavina. Ako mi nemamo boljeg desnog beka od Rukavine onda smo stvarno fudbalska camotinja. Bicemo ekipa za gol razliku na mundijalu ako se nesto ne promeni. Neki igraci potpuno nezasluzeno bitisu u reprezentaciji koji nemaju kvalitet.
Comment
-
Za početak nek stavlja igrače koji zapravo igraju klupski fudbal. I posle treba da nas ubeđuje neko da su to čista posla. "Muslin ima veliko poverenje u Rukavinu". Ma ja, kad ne igraju repke, on mu čuva unuke garant
Nego isto bi bilo s bilo kim kontam..
Comment
-
Pored Lazovica i Basta je standardan u Laciju na toj poziciji...fudbalska reprezentacija je vec godinama kontrolisana od strane menadzera i interesnih grupa...zato nam na klupi i ne treba neko zvucno ime i ozbiljan strucnjak...prosto tesko ko bi prihvatio da ne moze da zove sve igrace koji su u najboljoj formi i napravi najbolji tim u datom momentu..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment