Originally posted by Bokirivaldo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ova ekipa ima veliku kurcobolju, jedino bi to mogao da resi neki WC trener.Sa 99% trenera bismo dobili isto sto i sinoc.Mihajlovic se bolje snalazi u klupskom nego reprezentativnom fudbalu zato sto nije ''osudjen'' na neke igrace, onaj ko mu smeta prodace ga i dovesce igraca za kog smatra da moze da se uklopi u njegov sistem.A i u klupskom ima malo vecu slobodu kod izbora igraca za startnih 11.Antic je imao opet malo bolje uslove, vecina igraca tada nije igrala za velike klubove i nakon kvalifikacija vecina njih je dostigla svoj zenit i imala je zelju za dokazivanjem i da nadju angazman u jacem klubu nego sto se sada nalaze.Cim oni kako da kazem ispune ''maksimum'' i znaju da ne mogu vise gore, gubi se zelja za igranjem, obezbedili su se i repka u tom slucaju ne moze puno da im donese.
Originally posted by skeptik View PostUspesan, neuspesan... nebitno. Bitno je da li oni na terenu daju sve od sebe, da li postuju publiku koja je dosla da ih gleda i zemlju za koju igraju. Ako ja kao navijac treba da se nerviram vise od njega onda zajebi taj sport. Imam isuvise godina da bih gubio zivce zbog manekena na terenu. Na svu srecu dva moja najomiljenija sporta kosarka i tenis mi daju vise razloga za zadovoljstvo.
Comment
-
Originally posted by cleoo View PostEvo nam ga drugi ClementeOriginally posted by cleoo View PostDrulovic je kao prvo morao da ostane, a da Klemente nije imao trofeje iza sebe to je totalna glupost covek je osvojio Kup Uefa sa Espanjolom, Kup Kralja pobedivsi Barsu u finalu i mislim da je pod njim Espanjol imao najbolji plasman u spanskoj ligi u njihovoj istoriji, 6 godina je bio selektor Spanije.
Advokat je doveden zarad nekih Karadzicevih kombinacija jer niko ne moze da me ubedi da Drulovic ne bi odveo reprezentaciju na evropsko prvenstvo.Originally posted by jevta1992 View PostHaha....Radovan 0~0 Curcic
A evo nam ga novi toletov igrac, a o drulovicu ni traga ni glasa.Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by cleoo View PostNema moracu da se prebacim u vidovnjake, mnogo u zadnje vreme pokadjam mozda i previse.
A evo nam ga novi toletov igrac, a o drulovicu ni traga ni glasa.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostNamlati ti neke pare od tog talenta umesto sto se citiras ovde
Ajde da budem milan tarot pa da kazem da ce novi selektor biti neki bivsi reprezentativac slicno kao miha.Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Mozda nije mesto, napustio nas je Ilija Pantelic -neka mu je vecna slava-
Zbog neverovatnih odbrana zvali su ga panter - Panta. Stručnjaci kažu da su Vladimir Beara, Milutin Šoškić i Ilija Pantelić nasi najbolji golmani svih vremena.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Po odlasku Advokata, planirano je da odluka o selektoru bude doneta 25. novembra.
Izgleda da je novi potpredsednik FSS već prelomio..
Milošević je odlučio da će Radovan Ćurčić ostati na kormilu "A" reprezentacije, bez obzira na ishod prijateljske utakmice sa Grčkom-utorak u 18 h.
Spoiler* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
Comment