Sad ce Srpski Murinjo da preuzme reprezentaciju veliki strateg Aleksandar Jankovic.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by aca View PostSad ce Srpski Murinjo da preuzme reprezentaciju veliki strateg Aleksandar Jankovic.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostServilnost i hiper(kvazi)patriotizam. Kao i vecinu politicara ovde, pogotovo ovih sada vladajucih, kao i vecinu rukovodecih u institucijama i preduzecima. Ne vidim sta je cudno, on je tacno ono sto savezu treba, da gura menaDJerske igrace a da to predstavlja kao podmladjivanje ili nedostatak patriotizma zbog nepevanja himne. Nazalost vecina debila ovde se nakacila na to kao smrt na babu.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostPrvo nacionalna mrznja ovde nije pozeljna. Kao drugo oni znaju da igraju ovakve politicke igre, to sto mi ne znamo je nas problem i zato cemo uvek dobijati po tamburi. Ako mislis da se do rezultata, pogotovo u fudbalu, dolazi posteno onda zivis u zemlji ruzicastih slonova.
Comment
-
@tantuz
Sve je to jedna mnogo sira prica koja nije vezana samo za fudbal. A i sto ne bi iz sledecih nekoliko ciklusa izbacili jednu konkurentnu reprezentaciju, koja ce sa sazrevanjem nekih igraca poput Ninkovica biti jos bolja vremenom.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by aca View PostSlusam kako se Aleksandar Jankovic sprema za mec,kao napise 80 stranica, pa onda iz tog izvuce najbitnije za igrace, pa svakom podeli odgovarajuci zadatak na terenu.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Kapiram ja tu siru pricu, nije to problem. Ako cemo da se hvatamo za takvu pricu i u ovom slucaju, a i da idemo van granica fudbala, meni to izgleda kao strah od Srbije ili neverovatan kompleks od iste. Da ne spominjem nesto trece...
Comment
-
Originally posted by aca View PostTomislav Karadzic ima politicku podrsku jedne stranke iz vlasti.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Nikako da shvatimo da smo niko i ništa, decenijama unazad. Da smo mali, nebitni, na margini, osuđivani i od kojih treba i od kojih ne, da nemamo uticaja, da nas niko ništa ne pita i da druge ne zanimamo, osim kada napravimo neko sranje...A svojim postupcima, nažalost, pre svih oni na političkom i državnom nivou najviše tome i takvoj atmosferi doprinose i to se prenosi, hteli mi to i ne i na one sfere koje blage veze nemaju, niti bi trebalo da imaju sa sportom. Mi smo homofobični, ksenofobični, šovinisti ... i mnogo toga još, što je tamo preko zabranjeno i osuđivano, mada pojedniaca takvih ima svuda.
Ono "majmunisanje" sa tribina nikako nam nije trebalo, ali to smo mi. Posle se čudimo i krstimo. Bitno da se na dvoru cara Dušana jelo viljuškom, zlatnom valjda.
I naravno, uvek su drugi krivi.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mihajlovic je prvo trebao da se pokaze u nekom klubu,pa da stekne neko iskustvo,pa tek onda da dodje na mesto selektora reprezentacije.Ne znam dal je i za njega vazila ona Toletova izjava da posle Antica nijedan trener nece imati platu vecu od 5000 evra ili tako nesto.
Comment
-
Originally posted by aca View PostMihajlovic je prvo trebao da se pokaze u nekom klubu,pa da stekne neko iskustvo,pa tek onda da dodje na mesto selektora reprezentacije.Ne znam dal je i za njega vazila ona Toletova izjava da posle Antica nijedan trener nece imati platu vecu od 5000 evra ili tako nesto.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment