Announcement
Collapse
No announcement yet.
Transfer sezona,spekulacije,komentari...-2009/2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Odg: Transfer sezona,spekulacije,komentari...
jedino sto mi preostaje je da se nadam,nadam i samo nadam da ovi u milanu znaju zasto su prodali kaku i ako su se vec uvalili u sranje prodavsi ovakvog igraca,coveka koji ovoliko voli svoj sada ves bivsi klub i da ce napraviti barem jedan transfer iz koga oni dobijaju bilo sta drugo osim para...nadam se da sam bila jasna... iskreno nek se nosi berluskoni..deda matori..mrs!!!!!!!!!!!kako bi mu sad nalupala samare i njemu i onom njegovom pulenu celavom........ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(ne verujem i dalje sta su uradili...zasto njega??????????????? sve bih sad dala da gresim i da su oni u pravu...da im ne treba kaka....ali kaako da im ne treba takav igrac..sta cemo bez njega..bez njega jedva 1 mec da pobedimo....a o igri i da ne pricam...... > > > > >ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffff.....
Comment
-
[/quote]e iz tvojih usta u bozije usi...valjda si u pravu...barem si uspeo da me utesis ...mada nisam sigurna da ce oni pametno potrositi pare..ja da sam na njihovom mestu uzela bih neki deo para otisla u argentinu dovela par mesija i obezbedila buducnost...ali ne verujem da ce oni to uraditi...oni najavljuju adebajora i esijena...i dzeka koji koliko god da je dobar nije dobar ko kaka...nije bas ta klasa...
Comment
-
Odg: Transfer sezona,spekulacije,komentari...
http://mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=137214
kaka vredi ko pola njukasla...
Comment
-
[/quote]e iz tvojih usta u bozije usi...valjda si u pravu...barem si uspeo da me utesis ...mada nisam sigurna da ce oni pametno potrositi pare..ja da sam na njihovom mestu uzela bih neki deo para otisla u argentinu dovela par mesija i obezbedila buducnost...ali ne verujem da ce oni to uraditi...oni najavljuju adebajora i esijena...i dzeka koji koliko god da je dobar nije dobar ko kaka...nije bas ta klasa...
[/quote]
Pa milan mora da dovede dva napadaca jer je tu najvise deficitan,pa onda odbranu,njihova sredina uz ostanak Beckhama je solidna,mozda da dovedu desno krilo jedno i to je to....
Comment
-
[/quote]
Pa milan mora da dovede dva napadaca jer je tu najvise deficitan,pa onda odbranu,njihova sredina uz ostanak Beckhama je solidna,mozda da dovedu desno krilo jedno i to je to....
[/quote]da..to je to..lako je tebi...vi imate sjajan tim u odnosu na milan..gomila dece iz kluba uz dijega i pinturicia..taman za skudeto...
Comment
Comment