Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neko treba odbraniti 1000 poena.

Comment

• nema tu odbrane

Comment

• chiara gambuzza ‏@ChiaraGamTWI
        Del Potro is in Indian Wells.Today he'll have a practice session to see how his wrist responds.Then a decision about to play or not IW.
        .............
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Pusti da se malo hrabrim dok ne pocne i da zaboravim ono sto sam od njega videla u Brazilu.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
            Pusti da se malo hrabrim dok ne pocne i da zaboravim ono sto sam od njega videla u Brazilu.
            Biće i to dovoljno za titulu s obzirom kakvi su ostali, valjda neće biti na tom nivou

Comment

• Originally posted by notorious View Post
              Biće i to dovoljno za titulu s obzirom kakvi su ostali, valjda neće biti na tom nivou
              Pa, valjda. Pokazao je naznake Novakovog stanja u Riu, a iz iskustva znamo da to ide samo na gore, ne i na bolje.

Comment

• Eki Dzumi izgubio Ja konto Texas ovo ono, teretana kad ono nista

Comment

• vodio 5-1 u 3. setu

Comment

• Interesuje me samo epilog moguceg 1/4 Vavrinka Federer. Voleo bih da do istog i dodje, interesuje me bas da li ce se stvari odvijati kao i do sada .... Valjda sam dobro video zreb? Fed je u Stanislavljevoj cetvrtini, jel tako ?
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Interesuje me samo epilog moguceg 1/4 Vavrinka Federer. Voleo bih da do istog i dodje, interesuje me bas da li ce se stvari odvijati kao i do sada .... Valjda sam dobro video zreb? Fed je u Stanislavljevoj cetvrtini, jel tako ?
                      I ako dodje do tog meca mladji od dvojice Svicarca nece zasmetati ovom starijem

Comment

• I ja tako mislim, i bas zato u koliko Rafinjo ne bude na svom nivou, tj ako ne digne igu u odnosu na poslednji turnir, eto Feda u jos jednom finalu ...
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sandugp,
                          Molim te ako dodje do tog duela stavi jedno 100 000 eura na Federer, ako slucajno izgubi ja cu ti vratiti 200 000. Poenta je u tome sto Vavrinka nece stici do Federera...

Shminkin pulen nastavlja da diskonektuje, juce je pomeo sa terena Kraijceka. Oh wait
                          OVAKO

Comment

• Najjače će biti kada Wawrinka uzme titulu
                            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                              Najjače će biti kada Wawrinka uzme titulu
                              A u finalu pobedi Cilica

Comment

• Radujem se tom finalu, okršaj šampiona AO i budućeg šamipona W
                                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Working...
                                X