Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bas me zanima da li postoje neke kazne kod teniskih sudija, posto je ovaj zasluzio da sudi fjucerse do kraja godine
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Bas i ja to hocu da napisem, da li u ATP postoji uposte pravilo da nakon neki kardinalni sudijski gresaka taj isti dobije neku zabranu sudjenje par sedmica ili slicno. Jer dolazim do zakljucka da je ovo definitivno najlaksi posao na svijetu

Comment

• Nece dobiti kaznu, Istomin je osvojio taj gem
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• auu koja komedija, Stepanek posalje dva udarca u aut i dobije poen. A sto je najgore Jenati izmisli da je poslednji udarac isao po sredini. Sta je s mozgom? Ovo nije nikako mogao da bude Stepanekov poen.
          Ovo je za zatvor.
          Last edited by Drunken Whaler; 07-03-14, 11:45.
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Sudiju udarila sunčanica
            Denis udaren mokrom čarapom
            Nerešeno
            sigpic

Comment

• Mene toliko smara ta prica da nisam ni otvorio klip da vidim o cemu se radi. Kradja, pa kradja, izgubio je na kraju, izgubio bi svakako, big deal.

Nije finale Wa pa da ga jedan poen izbaci i izgubi titulu.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Mene toliko smara ta prica da nisam ni otvorio klip da vidim o cemu se radi. Kradja, pa kradja, izgubio je na kraju, izgubio bi svakako, big deal.

Ovdje je poenta sudijska retardacija, nista drugo

Comment

Mene toliko smara ta prica da nisam ni otvorio klip da vidim o cemu se radi. Kradja, pa kradja, izgubio je na kraju, izgubio bi svakako, big deal.

Nije to uticalo na rezultat, cak je i Istomin uspeo da napravi brejk u tom gemu, ali poenta je koliko je sudija nenormalan i koliko uopste nije gledao sta se desava na terenu.
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Ma Vladan troluje, sta se primate
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

Nadam se da ne moramo da čekamo neko finale, pa recimo i W pa da vidimo ovako nešto.

Saseći to u korenu!
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• ту су и главни судија и помоћни линијски и камере и ништа не помаже, е сада кад седну у кафић и погледају снимак, биће бламаже и остаје спрдња са овим судијом до краја каријере...очигледно да се судија погубио у неким правилима да ли је приметио или није приметио када је Истмон подигао руку за прекид игре и тражи челинџ? Како Феки дискретно тражи челиџ, овај ћорави судија не би требало никако да седи у столици!!!

судија: задњи ударац степанека по "средини терена" ???

Стварно треба преживети овакву неправду, а и овај Степанек испао "џентлмен"

Last edited by Žika; 07-03-14, 14:41.
                        sigpic

Comment

• Ne bih mu dao da sudi ikada vise teniski mec! Kako se Istomin iskontrolisao nemam pojma, ja bih ga odrobijao. Naravno, Stepaneka je bolelo uvo da pridje i spreci ovo ludilo. Nista drugo ne bih ni ocekivao od njega. Ovo ne da je kradja, nego je dupla kradja, najociglednija kradja ikada i verovatno najveca u istoriji sporta. Ako je sudija stvarno verovao u ono sto prica, onda treba da ide da se leci negde. Svakako u stolici nema sta da trazi vise. Sramota.

Comment

• Kakva kradja...nešto slično se neki dan desilo i na meču Murray-Sousa...kada je Sousa spasio BP, a apsolutno niti jednog argumenta nije bilo da se poen pripiše njemu

Komedija

Comment

• како ли би Јановић реаговао да њему овако пресуде? тај би поломио стадион...
                              sigpic

Comment

• Ne ljutite se na Vladana danas mu stiglo licno na ime i adresu pismo od Mojesa pa je deprimiran do daske Nema volju vise nizasta

Ajde sto je maznuo sudija poen tj. nije video in/out, nego kao govori njemu nisi podigao ruku
                                A Rade stari sarmer livada i sljivika, tiću k`o zaliven
                                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Working...
                                X