Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Nista se ne zaboralja ... pa ja ni polufinale RG 2011 nisam zaboravio cak ni posle US-a te godine .... Jer sam i dalje ubedjen da bi Novak otresao Nadala te godine u finalu, i taj poraz od Feda ne mogu da zaboravim. Ali sam takodje ubedjen da bi i njega Fed otresao u polufinalu W iste godine da ne ispade onako od Conge u 1/4 .... To je valjda neka kompenzacija - kosmicka prava - nazovi kako hoces, ali *ebes sve to pravi navijac nikada ne treba da zaboravlja NISTA ....
    Nece se zaboraviti, ali ce se sigruno malcice "lakse" gledati na te poraze.
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• Na AO je i Nadal dobro usrao situaicju. Nije mogao sacekati dva i po sata i onda povrijediti ledja
      sigpic

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
        Sad sam shvatio, niko ne osvaja GS pored Novaka nego mu ga Novak poklanja, ja humanitarca u picku materinu
        Sta ? Kao nije tako ?
        Dayman (a-a-ah...)
        For everyone

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Na AO je i Nadal dobro usrao situaicju. Nije mogao sacekati dva i po sata i onda povrijediti ledja
          Ma hteo je on tako, ali javio Toni promenu plana ... Vladane Vladane ... vidi se da nisi obavesten ...
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Glavni problem ovde je sto Vladan nikako ne moze da shvati da niko sem Djokovica Nadala i Federera, ne moze da uzme slem, a da mu se mali milion stvari ne poklopi (i ovoj trojice se neretko poklapa dosta stvari) .... Pa cak ni Endi Marej .... I sami smo svedoci, kako je uzeo US i W ... Tako da naravno da treba cestitati Stanislavu, jer i pored toga sto mu se mali milion stvari poklopilo on je uradio SVE sto je do njega bilo da uzme taj slem .... I nema se njemu sta zameriti, a nikako se ne treba hejtovati taj covek .... Igracki je ove godine po meni (a i po mnogima) ubedljivo najbolji na svetu ....
            sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
              Ahahahhahahahha ovo mi popravi dan

"Kada loptica padne kratko u polje, a ja ne mogu da napravim viner, od odličnog postajem normalan igrač", Nadal!
              Ako je normalno ono sto je promasio na 5-5 u tajbreku, a ulazi u ovaj opis, onda je postao normalan igrac. Malo se definicija normalnog izmestila ovih dana.
              Inace los Nadal, Dolgopolov dobar i to je to.

Comment

• Brinem se za Vlakijevo zdravlje ako Stan uzem titulu ovde i to preko Novaka.
                Dayman (a-a-ah...)
                For everyone

Comment

• Jes, ali se tome Djokovicu nikad ne poklopi toliko stvari, ne mogu ni Tsongu da racunam jer je igrao nenormalno, pritom se islo preko Federera na maltene njegovom terenu. Sve na tezi nacin i onda dodje lik i sa maltene cetiri meca osvoji Slam, a prije toga vidio ni titulu na turnirima serije 500 nije vidio.

On je igracki gotovo isti kao prosle godine, smao sto su ova trojica u katastrofalnom stanju, za Federera ne mogu da sudim, ovo sto igra u pustinji je bas slabo, ali moze dici igru, nadam se i da oce, najjace da Wawrinka jos napadne i prvo mjesto na svijetu.
                  sigpic

Comment

• Novak sve mora tezim i najgorim mogucim putem, i prvi slem mu se nikako nije poklopio .... Ali mu se zato namestilo fino na W 2011 da mu ispadne Federer.... O Nadalu da ne govorim, pa pogledajte samo njegove protivnike na W 2006 i 2007 kada je stizao do finala, pa i 2008 kada je uzeo titulu ... A ako bi hteo da mu pakujem slemove sada i nabrajam, imao bih pune ruke posla .. US 2010 je isto smesan sto se protivnika tice (da ne racunam finale na svim turnirima koje sam nabrojao do sada)
                    Last edited by Sandugp; 11-03-14, 12:53.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
                      Brinem se za Vlakijevo zdravlje ako Stan uzem titulu ovde i to preko Novaka.
                      Ako dođe do tog finala Novak-Stan bez ikakovog straha i razmišljanja mogu kuću da stavim na to da Novak dobija!
                      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                        Ako dođe do tog finala Novak-Stan bez ikakovog straha i razmišljanja mogu kuću da stavim na to da Novak dobija!
                        Blago tebi imas kuca na bacanje ...
                        sigpic

Comment

• Jbg opet je morao preko Nadala koji je tukao Federera na Wu, a prije toga Tsongu da dobije koji je stvarno ludacki igrao. I sam Jo je rekao da bi taj dan dobio svakoga sem Djokovica. To je bio neki njegov trans i to je to sto se Wa tice.

Mada Djokovicu i kad se nesto nacrta(ovogodisnji AO) on to usere, nije ni zasluzio srecu. On ce ako Nadal ovakav bude na RGu opet ostati bez titule.
                          sigpic

Comment

• Ako Novak prodje sve ove silne prepreke u vidu Cilica, Gulbisa, Isnera. . .mozda Dimitrov, Verdasco? onda bez brige osvaja IW.

Comment

Jbg opet je morao preko Nadala koji je tukao Federera na Wu, a prije toga Tsongu da dobije koji je stvarno ludacki igrao. I sam Jo je rekao da bi taj dan dobio svakoga sem Djokovica. To je bio neki njegov trans i to je to sto se Wa tice.

Mada Djokovicu i kad se nesto nacrta(ovogodisnji AO) on to usere, nije ni zasluzio srecu. On ce ako Nadal ovakav bude na RGu opet ostati bez titule.
                              Pa hoce, jer ce zasrati protiv nekog drugog ...
                              On treba da izjednaci medjusobni skor sa Fedom i da ga stavi u paradoks - najbolji svih vremena a nema pozitivan skor ni sa jednim od svojih najvecih rivala, i odlicno pocne taj mec pa zasere .... ASta ti je Vlajko, mi pricamo o Novaku Djokovicu ...
                              Last edited by Sandugp; 11-03-14, 12:58.
                              sigpic

Comment

Jbg opet je morao preko Nadala koji je tukao Federera na Wu, a prije toga Tsongu da dobije koji je stvarno ludacki igrao. I sam Jo je rekao da bi taj dan dobio svakoga sem Djokovica. To je bio neki njegov trans i to je to sto se Wa tice.

Velika je verovatnost da Nadal bude slabiji ove godine na RG, ne bas ovakav, bar se nadam. A, ja i ne vidim ako je Rafa slab ko sem Novaka moze uzeti RG.

Comment

Working...
                                X