Ali ako se raspadne protiv Feda, dzaba mu AO i sve ,ostaje mentalni patuljak
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostNeka sam ja hejter, barem se ne radujem povredama tenisera.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Pa ko je Novaku kriv, umesto da u Ausraliji izdominira u 3 seta, on se majmunise, ocekivao sam da ce 2014 Marej preko Novakove grbace (po ko zna koji put) da uzme prvu titulu u Melburnu, ili Rafinjo da zaokruzi svaki slem po dva puta (naravno opet preko Novakovih ledja), ali njih dvojica se nesto ispovredjivase, pa onda Nolence lepo ustupi Stanislavu tu slavu, jbg da ne kazu posle nije hteo da da ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Pa da, rekoh vec, za sve je ovo Novak kriv. Da je na nivou sa kraja prosle sezone pjeske bi osvajao sve ove turnire, jebo li ga Becker.
Vidis i sam koliko svi moraju da popuste da bi tenis bio "zanimljiviji". Da spuste igru za dva nivoa.sigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostJa se ne radujem povredama tenisera, samo jednom teniseru vise nista ne verujem i nemam nikakvo saosecanje, sto je bitna razlika.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
-
Originally posted by Zika View Postобукао тесне гаће, мењао их између сетова али и оне биле тесне и док је извлачио танге из оданде? лопте летеле поред њега....
"Kada loptica padne kratko u polje, a ja ne mogu da napravim viner, od odličnog postajem normalan igrač", Nadal!* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by Johnny View PostSve ce ovo da se zaboravi ako se osvoji RG
EDIT:
Bio je los Nadal.Last edited by Sandugp; 11-03-14, 13:03.sigpic
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostSad sam shvatio, niko ne osvaja GS pored Novaka nego mu ga Novak poklanja, ja humanitarca u picku materinu
Mislio sam da rezonujes brze ....
sigpic
Comment
Comment