Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nadal je loš matchup jer šalje nenormalne spinove i jer je u izmjeni po dijagonali to BH-FH izmjena jer je Rafa lijevak.
    Nole treba ginut ko životinja a ne ko papak kao zadnji puta i moliti se onom gore da Roger ima manje od 55% 1.servisa

Comment

• Originally posted by Duka View Post
      Vec je Novak igrao protiv Federera..ne igra prvi put protiv njega,pa da pisemo matematiku i fiziku kako do pobjede,Indigo
      Svaki meč je priča za sebe, bez obzira koliko puta igrali. Ne važe uvek ista pravila samo se određeni obrasci ponavljaju.
      There's something wrong with me chemically
      Something wrong with me inherently
      The wrong mix in the wrong genes
      I reached the wrong ends by the wrong means
      It was the wrong plan
      In the wrong hands
      With the wrong theory for the wrong man
      The wrong lies, on the wrong vibes
      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Veceras psiha vise nego ikad odlucuje, forma nista spec ni kod jednog ni kod drugog, Federer je u malo boljoj formi ali nije to nista spektakularno, jer znam da Novak kad bi resio svoje demone bi kolko vec za pet minuta mogao da stane na teren i ponovi mec sa AO F 2012. Dzaba kad mu se koncentracija, motivacija i volja iskljucuju i ukljucuju na svakih pet sekundi a to je protiv Federera katastrofalno.
        Moja neka procena 70-30 veceras za Feda, sto me i raduje jer znam da ovaj nas kreten voli kad je underdog. U svakom slucaju zivci opet na testu a i red je bio malo da se zainteresujem i odgledam neki mec posle par meseci
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Kladionice:

Novak(1,5)-Fed(2,6)
          sigpic
          http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Ja i danas imam los osecaj, mislim da ce Djokovic da odigra mec sezone veceras, dok ce Role da masi sve zivo...
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Bojana uvek pesimisticna i pretpazliva
              Veceras jedva ocekujem mec, mnogo me zanima kako ce Nole da odigra i dali ce da budu one padove, kojih ima konstantno.
              OVAKO

Comment

• Nisam uvek
                trenutno imam takav osecaj, mozda se promeni do pocetka meca, mozda me prevari, videcemo
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Ja i danas imam los osecaj, mislim da ce Djokovic da odigra mec sezone veceras, dok ce Role da masi sve zivo...
                  Ma ništa se ti tvoji osjećaji ne važe, imala si loš osjećaj i u Dubaiu pa vidjeli smo kako je prošlo, ali opet nadam se da će Novak večeras odigrati meč sezone
                  * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                  * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                  NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Ja i danas imam los osecaj, mislim da ce Djokovic da odigra mec sezone veceras, dok ce Role da masi sve zivo...
                    Fed ce da odigra mec sezone
                    in another life
                    I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
                      Fed ce da odigra mec sezone
                      Ali mu nece biti dovoljno za pobedu

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                        ...... u 2 seta, ali hoce u 3 .

Last edited by Mr. Wolf; 16-03-14, 14:31.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

• Ajde neka oni nama fino prirede meč sezone, sa dosta žara i palje ba obije strane, bez pada i oscilacija, sa odličnim tenisom, pa neka na kraju pobijedi bolji
                          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                            Nemoj tako,rastuzices je,nece moci da funkcionise

I ja se nadam da ce veceras Nole biti pravi

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• Role je odigrao svoj meč sezone, sada je red na nas.. mislim Noleta.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                                Nemoj tako,rastuzices je,nece moci da funkcionise
                                ajd ostavi me vise na miru

veceras one man show
                                in another life
                                I will love you again, RF.

Comment

Working...