Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nikako ne razumijem one koji očekuju od Novaka ne znam ti ja kakve izjave, pa ne može ćovjek javnosti otvoreno da priča o svojim problemima, šta je tu nejasno
    Možda on uopšte nema neki problem koji je vezan za tenis, već nešto privatno, otkud mi to znamo
    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Petra,

Da li ja poricem da Nole ima problema. Ne, ne porices, vec sam napisala da si i sam pisao o tim problemima.

Pitanje je koliko su veliki. Definitivno su bili dovoljno veliki da ove godine nece osvojiti GS. Mozda su dovoljno veliki da ne osvoji ni jedan od cetiri velika turnira. Dozvoljavam cak da su takve naravi da nec osvojiti ni jedan turnir ove godine. Ali, pitam te, na osnovu cega procjenjujemo koliko su ti problemi veliki.

-neispunjenih nasih ocekivanj koja su bila nerealna-Nerealna? ne slazem se, nisam ockivala sva 4 gs i zilion pobeda, ali jesam nogo vise , jer Nole je mogao vise da uradi, a nije, razlozi bezbrojni.
      -dva izgubljena izjednacena meca protiv dvojice izuzetnih protivnika-To ne mogu da razumem, Nole takve meceve moze da dobije da je skoncentrisan,po meni nema opravdanja.
      -jednog izgublejnog seta od Gonzaleza-nije tu u pitanju taj 1 set, o tome ne vredi ni diskutovati, svi smo sinoc videli.
      -problema sa disanjem

-beizrazajne face-tumacim da mu je svejedno, nema motivacije, zasicenost, problemi, nije na terenu-zaso onda ne napravi pauzu?
      -padova koncetracije-boljka od ranije, a sada katastrofalni padovi koncentracije, pa sinoc protiv Gonzalesa, mesto da zavrsi mec za 1 sat

Ja ipak vise volim da se to procjenjuje na odnovu onoga sto se vidi na terenu i na osnovu brojeva

-njegova defanziva je odlicna-kako kad, sve cesce mu se desava da gubi duze razmene
      -njegov servis je odlican-moze se reci ,delimicno, ali kad zakaze, onda se ceka vecnost da ubaci prvi servis
      -njegov Fh je odlican-jeste
      -njegova igra ne mrezi je nikad bolja-bilo je vreme, slazem se
      -njegov smesh je nikad bolji-hvala Bogu
      -njegov BH skripi-a bio mu maltene zastitni znak kao i ritern
      -njegov return je ispod uobicajenog viskog standarda-vec pisala, to brine mnogo
      -njegova motivacija je osjetno losija od ocekivane-ja tu motivaciju skoro pa da ne vidim, na momente i onda se Nole gasi, svedoci smo
      -pokazuje znake problema sa kondicijom-znaci da ne trenira dovoljno, vise nego ocigledno

---------------------------------------

- on je lako dobio sve meceve osim dva (slazme se da protivnici nisu bili iz vrha)-gubi najvaznije meceve, bas od tih iz vrha, pa zar on nije vrh?
      - imao je bolje brojeve od Vavrinke, bio je bolji u tom mecu-ali izgubio, broje se pobede
      - u cetvrtom setu kad je igrao najbolje so moze, Vavrinka je bio nemocan-Stan nemocan a dobio mec?nemocog mras da pobedis
      - u jednom setu bio superioran u odnosu na odlicnog Federera na terenu koji odgovara Rodzeru-bez komentara, gledala, sve videla
      - izgubio je neshvaljivo lako 3-4 gema u mecevima sa Vavrinkom i Federerom-zasto je izgubio, nema opravdanja-nonsalantnost

To je otprilike opisna slika. Puno toga nije na svom mjestu ali puno toga jeste.

Sto se brojeva tice.

- element igre-----------ocjena
      - prvi unutra 68%----------8
      - prvi osvijen 76%--------- 7
      - drugi osvojen 63% ------10
      - sevis gemovi 90%--------8
      - BP spasene 43%---------2
      - return gemovi 31%-------8
      - BP osvojene 43% --------7

Vrlo dobro, osim sitaucija kada stvari podju lose na njegov servis pa ga lako izgubi. To su samouvjerenje i motivacija.
      Ni,
      napisao si u poslednjoj recenici-samouverenje, motivacija, dodala bih i mnostvo problema, mozda i zasicenja i ko zna cega jos.
      Da se razumemo, sve ovo sto pisem kriticki o Noletu je zato sto sam njegov veliki navijac, sto mi je mnogo zao sto je tolike sanse propustio, a sada gledam pravo mucenje.
      Pisem jer mi je mnogo tesko, prirastao za srce kao i ostalim njegovim navijacima.
      Volela bih da sve ovo prodje, da nas Nole izadje iz ove velike krize, bude ponovo nasmejan, da mu se oci cakle, da izadje srecan i razigran na teren, da igra sa zarom, pa nek i izgubi , ali da se iscupa iz ove letargije, a do tada cu pred svaki mec da strepim.
      Zelim mu to od srca i duse, nadam se i verujem da hoce
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Razlika izmedju mene i NI-ja je u tome sto se on zadovoljava porazima (rezutatski tesnim) protiv igraca koji prikazu vrhunsku igru u tim mecevima a ja ne ......
        Ne zadovoljavam se iz jednog jedinog, najprostijeg moguceg razloga : U koliko Novak zeli jos slemova i velikih trofeja njemu su POBEDE NA TAKVIM MECEVIMA neophodne .... Porazi u takivm mecevima mogu samo u jos veci tunel da ga odvedu, tj da mu jos vise sjebu samopouzdanje ...
        Last edited by Sandugp; 12-03-14, 17:41.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Ja sam mislio na javno oglasavanje. Oni cute. I treba tako.

Pretpostavljam da si ti mislio na privatno. Sto ko kaze ne znamo, ali se u principu slazem sa tobom.
          Iz nekog razloga mi nije palo na pamet da se misli na javno. Onda se razumemo

Svakako bi mec protiv Cilica trebao da nam donese mnoge odgovore..

Comment

• Ja mislim da nikakve odgovore taj mec nece doneti, tj u koliko izgubi donece jos veci tunel a u koliko dobije (nema sanse da dobije superiorno) produzice jos ovu mrtvacku fazu sa nadom da moze da se izcupa iz nje. Titula ovde i mu bila "svetlo na kraju tunela" ... Voleo bih da se zeznem pa da Nole oduva Marina, li tesko ...
            Ali jedno je sigurno : U koliko dobije bice mu to prva "veca" pobeda ove godine, a i to je nesto
            Last edited by Sandugp; 12-03-14, 18:06.
            sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Ajde slabije sam na forumu u poslednje vreme ali iskreno mislim da nije bilo preteranog i neosnovanog kritikovanja od strane Novakovih navijaca.
              Naleteo sam slucajno na kraj meca sa Gonzalesom i kada sam mu video facu kada je pobedio i kada je pozdravio publiku, nesto u meni se steglo, smorio sam se, i nekako oprostio od velikih titula na neko vreme ( naravno nadam se ja vec ovde na IW tituli jer neke navike nikada ne umiru, ali je cinjenica da cu se radovati kao malo dete ako osvoji neku vecu titulu u narednih par meseci).
              Njegova faca govori da ga nesto gadno muci, a ja mogu da se nadam da je to nesto samo privremeno, tipa neko mu je u porodici bolestan ali ce se izboriti sa tim. Ali, sve se plasim da je nesto vece od toga.
              Bilo kako bilo, ja nastavljam da ga pratim na ponekim mecevima, i nekako mi je sada lakse da navijam za njega jer posle dugo vremena nema nekih pompeznih najava ocekkivanja su nestala, on lepo decko izjavljuje da ide od meca do meca i to je sasvim ok i korektno.
              Mene samo boli sto je trenutno u eri kada on ima optimalan broj godina a konkurencija je nikad slabija i bukvalno bi uz malo truda do kraja karijere mogao da osvoji jos nekih 4gs i 10ak masters titula, ostace zal za tim ako ne iskoristi trenutno stanje.
              I za kraj, nadam se samo da nece pokvariti sliku o sebi koju je mukotrpno stvarao svih ovih godina, ipak on drzi neke rekorde u vrhu je u istoriji po nekim parametrima i bila bi prava steta da to neki Cilici, Dimitrovi i ostali, pokvare.
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• U dve teme raščlanili smo ga do kole kože i analiziramo ga u sitna crevca i ništa nismo zaključili. A kako možemo samo da nagađamo, da napravim mali zaokret.....
                I pored toga što nam nešto govori da nije u redu (njegovo telo pre svega)... da kažem da se nadam da je ovo neka nova taktika i malo drugačiji pristup celoj stvari, odnosno da možda sada postepeno diže formu za najvažniji perod... period šljake, odnosno za toliko željeni RG.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  U dve teme raščlanili smo ga do kole kože i analiziramo ga u sitna crevca i ništa nismo zaključili. A kako možemo samo da nagađamo, da napravim mali zaokret.....
                  I pored toga što nam nešto govori da nije u redu (njegovo telo pre svega)... da kažem da se nadam da je ovo neka nova taktika i malo drugačiji pristup celoj stvari, odnosno da možda sada postepeno diže formu za najvažniji perod... period šljake, odnosno za toliko željeni RG.
                  Lepo je sto optimisticno gledas na stvari, ja isto volim da budem optimistican ali pre svega ne mogu da izbegnem svoj realizam i logiku. Ako dize formu i bavi se onime sto ga ispunjuje, zasto onda izgleda kao da su mu pomrli svi dragi? mislim da ga muci nesto veliko sto je vezano za njegov zivot i da je bitnije od tenisa
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• A majku mu koliko želim da konačno osvoji taj RG počet ću to i da sanjam

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                      Lepo je sto optimisticno gledas na stvari, ja isto volim da budem optimistican ali pre svega ne mogu da izbegnem svoj realizam i logiku. Ako dize formu i bavi se onime sto ga ispunjuje, zasto onda izgleda kao da su mu pomrli svi dragi? mislim da ga muci nesto veliko sto je vezano za njegov zivot i da je bitnije od tenisa
                      Slažem se, mislim da to što njega muči uopšte nema nikakve veze sa tenisom, možda ga je to toliko emotivno iscrpilo da na terenu izgleda kao krpa... znam da on to ne može da podijeli sa javnošću ali užasno me zanima o čemu se radi, šta ga toliko muči

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        U dve teme raščlanili smo ga do kole kože i analiziramo ga u sitna crevca i ništa nismo zaključili. A kako možemo samo da nagađamo, da napravim mali zaokret.....
                        Stigla sefica - Djavolica Pozz Olja, voleo bih da si u pravu, ali nesto cisto sumnjam ...
                        sigpic

Comment

• Dolgo - Fonjini, nadam se spektaklu i da ce biti i sa jedne i sa druge strane.

Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Sudeci po kladionicama veliki broj ljudi ceka iznenadjenje na mecu Djokovic-Cilic,
                            ipak im je kvota od 5.00 bila prilicno izazovna. Vode se ljudi onom poznatom - vredi probati.
                            It is not the violence that sets a man apart.
                            It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Ima li ovdje onih koji očekuju dići neke pare uz pomoć Čilića

Comment

• Apa jel znas odnos uplata na taj mec?
                                sigpic
                                http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

Working...
                                X