Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Challenger Tour 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CW

Bolje sto nisi ostao budan. Islo mi da polomim monitora, kako se Jared izglupirao samo

100 puta je imao dobijen mec i izgubio na kraj. A Borna nisam gledao, ali dobro sam predvideo da se nejgov boravak u Taskentu nazalost zavrsuje protiv Lacka. Idemo sad u Becu i nastup na glavnog turnira.
    OVAKO

Comment

• Stakhovsky dobio Mannarina, 2:o-najveci kandidat za titulu
      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• значи ли то да је Борна изгубијо од Лацка?
        sigpic

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
          Sutra zanimljiv mec u polufinalu fjucersa u Kazahstanu,sastaju se dva talentovana igraca Laslo Djere i Maxime Hamou,obojica su 95to godiste
          Predao Laslo u trecem setu posle velike borbe 7-6 6-7 3-2...
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Skoro savrsen set za Maua, ali slicno je bilo i sa Matjeom juce
            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Kud baš Borna naletio na Nishioku,šta očekivati od tog meča Clay pobjednik ide na Mecir-Prszyievski, i za kraj čeka vjerovatno Ward, dođe ko mali jači chalenger,skoro pa se ni ne isplati igrati kvalifkacije,tri teška meča,a ko prođe dobije samo 12 bodova....

Comment

• Napisah u ATP 250 temi

sigpic

Comment

• Totalno sam mašio temu

Comment

• Sjajan set Kukada protiv Hasea, izgubio je samo 6 poena na svoj servis (3 u nezgodnom poslednjem gemu) i odlicno se nosio u razmenama sa oba krila. Holandjanin nije igrao dvoranski Celindzer od novembra 2009., a mladi Francuz je u dobrom ritmu, ovo mu je vec peti dvoranski turnir za redom. Samo da izdrzi i eto ga medju 260 najboljih na svetu

sigpic

Comment

• Hase uzima drugi set u taj brejku sa 7-5 ali Francuz igra kao zmaj.. sjajan je sa oba krila, bas sam zadovoljan

sigpic

Comment

• Kukad spasava mec lopte u desetom gemu i vraca brejk za 5-5.. sjajan mec, ako ga dobije moracu nesto vise da napisem

sigpic

Comment

• Sunce ti poljubim kakav mec.. odavno nisam vise uzivao u dovranskom mecu gde servis nema glavnu ulogu. Posle dva sata i 50 minuta igre 6/4 6/7 7/6 za Kukada, prvo Celindzer 1/2 i mesto medju 260 najboljih od ponedeljka

Decko nema visinu ali je zato tu savrsena tehnika, ne znam sa kog je krila bolje udarao veceras. Jesu imali 19 aseva zajedno ali vidjali razmene od preko 30 udaraca, bas raznovrstan mec. Sutra protiv Maua bez ikakvog pritiska, nek pusti ruku pa sta bude

sigpic

Comment

• Protiv Mahuta tesko, ali svakako i ovoj je sjajan rezultat za Kukada. Hase je jedna velika neznalica, i drago mi je sto je to iskoristio mali.

sutra jedan kup mladici po ovim kvalifikacijama, navijace se jako
                            OVAKO

Comment

• Darsis je u Renu prosao u svoje drugo vezano finale na dovranskim Celindzerima, u odlicnom je ritmu. Nadam se da sutra ipak gubi kao i u Monsu, Mau je na korak od odbrane titule posto je Kukad danas imao snage samo za 3 gema pre nego sto je predao

Lacko je bio sjajan u Taskentu, za osmu titulu u karijeri. Izgubio je samo 7 poena na svoj servis protiv Stakhovskog, i dobio ga za manje od sat vremena

U Tiburonu je Milman dobio Langera za mesto u finalu, ali titula gotovo sigurno ide Kveriju. On ce za par minuta poceti me 1/2 sa Reidom, za svoju 19. vezanu pobedu na Celindzerima

sigpic

Comment

• Darsis maestralan danas, Mau nikakvu sansu nije imao

sigpic

Comment

Working...
                                X