Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Challenger Tour 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laslo Djere u polufinalu fjucersa u Kazahstanu Od njega dosta ocekujem...
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Zika View Post
      Јес да је изгледало тешко али Душан само чека поклон, нема идеју како да направи поен, док Борна ипак иде по поен и ту је огромна разлика између њих... тужно за тенс би било да је Душан ово добијо.. има дефанзиваца, али су борци до задње капи зноја, а Дуле као мртвак.... одвратан тенисер!

Zile, nema razloga za razocarenje ,Duci je takav igrac, skromnog potencijala, nek se "mulja" u top 7o i bude dobro
      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
        Da, zato mi je finale bilo jos dvaput draze
        Što pokazuje da je lako mladim igračima probit se u top 100,50 naravno talentiranim,ali onda nastaju problemi,koliko ih je već tad "propalo" od 2008,a Čilić i Kei tek ispunili svoj potencijal kad su počeli raditi s bivšim top igračima,čak je i Tomić odigrao svoj najbolji tenis na Wimbledonu 2011. kad je radio taj turnir s Ivaniševićem,slučajno ili ne ,tko će znati

Tako da neznam baš koliko je ovaj mladi britanac Ryan Jones što je trener Borni dobar izbor za njega,ali vidit ćemo sve s vremenom za sada funkcioniraju odlično

Comment

• Strasan prvi set Matjea, impresivno
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Sutra zanimljiv mec u polufinalu fjucersa u Kazahstanu,sastaju se dva talentovana igraca Laslo Djere i Maxime Hamou,obojica su 95to godiste
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• E moj Matje

U Portugalu je Duarte Vale postao prvi igrac rodjen 1999. koji je usao u 1/4 Fjucersa, vec je odigrao dosta Pro turnira ove godine i usao u semu

sigpic

Comment

• Paulo pa zar ovako i protiv starog Gicquela. Tako mi i treba kad pratim njegove meceve gde igra TB i pukne ovako ,strasno
                Similis simili gaudet

Comment

• Donaldson pravi brejk i vodi sa 3-1. Nesto mi bagira ovaj zvanicni stream, nzm sta mu je
                  Uzima mali prvi set sa 6-2, Smycek zavrsio to sa duplom. Ajmo i drugi set ovako.
                  Last edited by Stefan-kobe; 09-10-14, 23:46.
                  OVAKO

Comment

• Budalo sta si uradio
                    Vodio 4-1 u drugog izgubio ga 4-6. U treci vodio 4-0 izgubio ga 7-5.
                    Jebote Bog Jarede, idi u pm.

U treci set izremetio ga sudija, posvadjao se i od tada se raspao. Situacija je bila na 4-2. Steta...
                    OVAKO

Comment

• Nisam imao snage da ostanem budan, a i bolje

Borna se bas muci, najgora partija ove nedelje

sigpic

Comment

• Borna propusta 4 brejk lopte u 12. gemu (0-40) i gledacemo taj brejk

sigpic

Comment

• E jbg Borna,nisam gledao meč,al sam se iznenadio dokle se držao s Lackom s obzirom na kretanje rezultata,al opet morao je uzeti 3 vezane set lopte ,raspao bi se Lacko u 3.

Comment

• Rekoh juce da mora igrati dobro kljucne poene, ne smeju se propustati 4 set lopte, posebno ne 3 vezane

Nema veze, nije ni ovo los napredak, idemo dalje

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                              Rekoh juce da mora igrati dobro kljucne poene, ne smeju se propustati 4 set lopte, posebno ne 3 vezane

Nema veze, nije ni ovo los napredak, idemo dalje
                              Da,stvarno veliki napredak,ko bi pomislio prije Umaga da će skupit skoro 300 bodova u sljedeća dva mjeseca,očito da mu je trebao taj jedan veći skalp,i da nije stao ko Zverev....

Izgleda da mu menadzer nije uspio srediti WC za Beč,WC dobio Ferrer,tako da će vjerovatno već od sutra igrati i kvalifikacije

Comment

• Znao sam ja da to nece ici tako lako, kraj je sezone i svima trebaju nastupi.. samo se ona spanska dosada mogla prijaviti na vreme

Sasin pad je ocekivan, ali prevazici ce on to brzo. Ne treba zaboraviti sta je sve postigao ove sezone, da je 12. najmladji osvajac Celindžera i najmladji igrac u 1/2 ATP 500 turnira, nije to malo. Apetiti su posle toga porasli ali nije trebalo da igra onoliko posle Hamburga i redja poraze. Poput Kozlova i Borne, on ima samo jedan cilj u karijeri, a to je mesto najboljeg na svetu i velike titule, za to se sprema vec 4 godine koliko prati brata Misu po turnirima

Mislim da bi za 5 ili 6 godina mogli postati sledeci veliki trojac svetskog tenisa

sigpic

Comment

Working...
                                X