Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Challenger Tour 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Čak je i po stranim kladionica Borna favorit,nude 1,75 na njegovu pobjedu ,a 2,1 na Lajovića,ali ja sam i dalje uvjeren da će Lajovič dobiti,takav osjećaj

Comment

• а зар не играју у 8.30 колико видим по њиховом 12.30 а они су испред нас 4 сата...???
      sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
        а зар не играју у 8.30 колико видим по њиховом 12.30 а они су испред нас 4 сата...???
        3 su sata ispred

Comment

• да тај део земље је 3 сата, сав сам се упетљао са том зоном... значи у 9.30!
          Last edited by Žika; 08-10-14, 22:45.
          sigpic

Comment

• Trebao bi Borna to da dobije,ne vidim kojim udarcem bi Lajovic mogao da diktira mec,sve mu je premekano.Po mom misljenju bolje je plasiran na rang listi nego sto to kvalitetom stvarno zasluzuje,imao je dosta srece ove godine na GS turnirima,pocevsi od quali na AO do RG i odustajanja nosilaca,protivnika tipa Volandri u 1. kolu...

Comment

• Borna zna sta mu je ciniti, ovaj ga nema cime ugroziti
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Lajovic je precenjen igrac,velika prilika za Bornu
                Originally posted by Casiraghi
                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ma nije precenjen, samo niko nema pojma sto je tu gde je.. ali nije jedini takav. Videcemo dokle ce gurati, ali bi eventualnom titulom dosao na par desetina bodova od 100 najboljih, mada mislim da ce uci sigurno do kraja sezone

sigpic

Comment

• Ja imam opkladu s prijateljem od prosle godine (u 20 konvertibilnih marKI) da ce Borna 2014 zavrsit u top 200 a 2015 u top 50 tako da mu je skupljat bodove

Comment

• Da,stvarno je blizu top100,fali mu još 2 odlična rezultata,tko zna možda već u Beču ili Baselu,odma se sjetim velikog intervjua Ivaniševića završetkom AO-a koji je rekao da će Borna sigurno završiti sezonu u top100,a Čilić u top10,i da ako je Wawrinka mogao osvojiti GS,sasvim sigurno da ga i Čilić može osvojiti,jbt koliko mi je to bilo smješno tada,sve šta je rekao,ali vidi 8 mjeseci poslije,što je vizionar

Intervju je zaključio ovim rječima :

- Da sam ja u igračkim danima izgubio onakav meč od Gillesa Simona, preskočio bi ogradu, sjeo na prugu, vezao se i čekao vlak. (meč Čilića i Simona na AO2014,kraj željezničke pruge)

Comment

• Valjalo bi da padne jos neka ATP pobeda ove sezone, mada se necu buniti ni sa Celindzerima. Bude li sve kako treba, bice najmladji igrac u prvih 100 na kraju sezone posle Nadala i Gaskea 2003., oni su uspeli sa 17

sigpic

Comment

• Јесте Душан имао среће да освоји лепе поене у АТП турнирима, али има и она: "срећу има увек онај бољи"
                          е да видимо који је тај "срећник" данас?
                          sigpic

Comment

• 4 odlicna meca druge runde sutra u Renu, Kacanov na Kukada u U20 derbiju, Struf na Hasea, Mau i Kamke ce odigrati svoj prvi mec pre nego sto na teren izadju veterani Matje i Zikel

Finale Sakramenta http://www.profesionalnitenis.com/sa...ecu-za-titulu/

sigpic

Comment

• Duci-Borna za sad oba 4
                              Sigurni obojica i TB odlucije
                              Last edited by jovan; 09-10-14, 09:31.
                              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Lajovic se zabio u mrezi i sad mec je prekinut
                                OVAKO

Comment

Working...