Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Challenger Tour 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa od koga onda ocekivati,Lasla?
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ja verujem da ce Laslo postici vise, ali ko to moze da tvrdi
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
        Pa od koga onda ocekivati,Lasla?
        ma kakvi

za koju godinu, od Rakica i Milicevica ce moci da se ocekuje nesto

Comment

• Ja takodje mislim da je Laslo bolji od Milojevica i to poprilicno,ne znam da li su igrali nekad jedan protiv drugog?

Comment

• Trebalo je da igraju finale Perinog memorijala prosle godine, ali mec nije odigran

sigpic

Comment

• Znam za tu situaciju,steta sto nisu igrali.Laslo bi trebalo sledece nedelje da igra na fjucersu u Nisu ako se oporavio od povrede,nadam se da ce igrati da se pogleda malo...

Comment

• Jos Nis i Sokobanja i to je to sto se Srbije tice za 2014. Lasla sam mogao da gledam u polufinalu na Serbia F5 turniru na Novakovim terenima, ali nisam ni prvi mec odgledao do kraja, posle sam video da je ionako predao

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                  Jaka nam je javnost sto se tice tenisa
                  Javnost vidi npr da je Milojević u jednom dijelu prošle sezone bio najbolji junior sveta,i normalno onda da postane zanimljiv medijima i bude previše nerealnih očekivanja,neznam jeli tako kod vas u srbiji,ali tako bar funkcioniraju mediji kod nas u hrvatskoj

Kad sam te već citirao Clay što ti misliš iskreno šta se može očekivati od našeg Čorića u budućnosti,ja sam nekako previše subjektivan,a i nisam baš pogledao puno mečeva od njegove generecije....

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
                    Javnost vidi npr da je Milojević u jednom dijelu prošle sezone bio najbolji junior sveta,i normalno onda da postane zanimljiv medijima i bude previše nerealnih očekivanja,neznam jeli tako kod vas u srbiji,ali tako bar funkcioniraju mediji kod nas u hrvatskoj

Kad sam te već citirao Clay što ti misliš iskreno šta se može očekivati od našeg Čorića u budućnosti,ja sam nekako previše subjektivan,a i nisam baš pogledao puno mečeva od njegove generecije....
                    Niko ne moze imati jadnije teniske medije od Srbije, tvrdim. Cak i Sportklub koji morao biti predvodnik dozvoli sebi objavljivanje ovakvog clanka o jednom Dzonu Mekinrou http://www.sportklub.rs/legende-spor...e-dzon-mekinro em sto ima 20 recenica, em sto je skoro sve izgreseno, pa recimo mozemo saznati da nikad nije igrao finale Rolan Garosa, i mnogo drugih pametnih stvari

Uh, posle Umaga i US Opena nisam ni ja objektivan protiv one sline Fonjinija navijao sam kao za Rafu u finalima Rolan Garosa. Cenim sto manijakalno radi i verujem da mu jedan klik treba da krene i nikad vise ne stane

sigpic

Comment

Niko ne moze imati jadnije teniske medije od Srbije, tvrdim. Cak i Sportklub koji morao biti predvodnik dozvoli sebi objavljivanje ovakvog clanka o jednom Dzonu Mekinrou http://www.sportklub.rs/legende-spor...e-dzon-mekinro em sto ima 20 recenica, em sto je skoro sve izgreseno, pa recimo mozemo saznati da nikad nije igrao finale Rolan Garosa, i mnogo drugih pametnih stvari

Uh, posle Umaga i US Opena nisam ni ja objektivan protiv one sline Fonjinija navijao sam kao za Rafu u finalima Rolan Garosa. Cenim sto manijakalno radi i verujem da mu jedan klik treba da krene i nikad vise ne stane
                      Ma slično je i kod nas,npr još prije godinu dana su toliko dizali Donnu i Anu kod nas,kao da će biti samo pitanje vremena kad će obe biti u top10...i logično onda šta se desi ko sada,kada Donna veze 6,7 poraza zaredom onda se javi 50 tak ljudi koji ni ne prate tenis neg eto tako pročitaju površno vjesti i samo sprdaju po faceu ili forumima itd. i već govore kako od nje neće biti ništa a tek 18 godina ima...a sve zbog glupostima u medijima koje su se mogle čitati...pa isto tako su radili a i još rade od Ane i Borne,i samo stvaraju presing bezvezni...otišao sam totalno u off ,ali uglavnom ne razlikuju se mediji niti malo kod nas u regionu

Comment

• CW kakvo je stanje sa J. Martijem, jel povreda proslost posto ona titula u Osijeku i nije neko merilo? Bas je naisla u nezgodnom trenutku a imao sam velika ocekivanja od njega

Comment

• Njega sam potpuno izgubio iz vida, a bas sam ga voleo, jako je talentovan. Ne znam iskreno ni koliku je povredu imao, ako je sad sve o.k verujem da će brzo doci do rankinga za igranje Celindzera, steta bi bila da mu propadne karijera

sigpic

Comment

Ja verujem da ce Laslo postici vise, ali ko to moze da tvrdi

Kakvo misljenje imas o malom Kecmanovicu
                            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Miomira nisam gledao osim na kratkim klipovima ali rezultati sve govore, mogao bi predvoditi svoju generaciju ako sve bude o.k

sigpic

Comment

• sigpic

Comment

Working...
                                X