Pa od koga onda ocekivati,Lasla?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP Challenger Tour 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Ja takodje mislim da je Laslo bolji od Milojevica i to poprilicno,ne znam da li su igrali nekad jedan protiv drugog?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Znam za tu situaciju,steta sto nisu igrali.Laslo bi trebalo sledece nedelje da igra na fjucersu u Nisu ako se oporavio od povrede,nadam se da ce igrati da se pogleda malo...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostJaka nam je javnost sto se tice tenisa
Kad sam te već citirao Clay što ti misliš iskreno šta se može očekivati od našeg Čorića u budućnosti,ja sam nekako previše subjektivan,a i nisam baš pogledao puno mečeva od njegove generecije....
Comment
-
Originally posted by Mario Ancic View PostJavnost vidi npr da je Milojević u jednom dijelu prošle sezone bio najbolji junior sveta,i normalno onda da postane zanimljiv medijima i bude previše nerealnih očekivanja,neznam jeli tako kod vas u srbiji,ali tako bar funkcioniraju mediji kod nas u hrvatskoj
Kad sam te već citirao Clay što ti misliš iskreno šta se može očekivati od našeg Čorića u budućnosti,ja sam nekako previše subjektivan,a i nisam baš pogledao puno mečeva od njegove generecije....
Uh, posle Umaga i US Opena nisam ni ja objektivanprotiv one sline Fonjinija navijao sam kao za Rafu u finalima Rolan Garosa. Cenim sto manijakalno radi i verujem da mu jedan klik treba da krene i nikad vise ne stane
Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostNiko ne moze imati jadnije teniske medije od Srbije, tvrdim. Cak i Sportklub koji morao biti predvodnik dozvoli sebi objavljivanje ovakvog clanka o jednom Dzonu Mekinrou http://www.sportklub.rs/legende-spor...e-dzon-mekinro em sto ima 20 recenica, em sto je skoro sve izgreseno, pa recimo mozemo saznati da nikad nije igrao finale Rolan Garosa, i mnogo drugih pametnih stvari
Uh, posle Umaga i US Opena nisam ni ja objektivanprotiv one sline Fonjinija navijao sam kao za Rafu u finalima Rolan Garosa. Cenim sto manijakalno radi i verujem da mu jedan klik treba da krene i nikad vise ne stane
,ali uglavnom ne razlikuju se mediji niti malo kod nas u regionu
Comment
-
Njega sam potpuno izgubio iz vida, a bas sam ga voleo, jako je talentovan. Ne znam iskreno ni koliku je povredu imao, ako je sad sve o.k verujem da će brzo doci do rankinga za igranje Celindzera, steta bi bila da mu propadne karijeraPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment