Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Challenger Tour 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa sudijama se redovono svadja
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
      ок јави кад почне Виктор!
      Viktor je trabao oko 20h da igra, sad posto pcitam za ovu kisu sto najavljuju
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by Petra View Post
        Viktor je trabao oko 20h da igra, sad posto pcitam za ovu kisu sto najavljuju
        Tesko da ce se bilo sta veceras igrati, kisa nije toliko jaka ali pada dovoljno da se ne moze igrati...najgore sto moze...morace smisliti nesto jer tesko da ce se turnir moci igrati na otvorenom
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Ako su u ponedeljak igrali kvalifikacije u dvorani, mogu sigurno i taj meč, osim ako ne zele da privuku neku publiku sutra, mada i oni sigurno znaju za tu vremensku prognozu
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Provjerio sam za meceve, igrace se u balonu, imaju dva terena i nece biti publike, ali moce se gledati iz kafane u sklopu balona...ne moze kod nas bez kafane
            sigpic

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
              Provjerio sam za meceve, igrace se u balonu, imaju dva terena i nece biti publike, ali moce se gledati iz kafane u sklopu balona...ne moze kod nas bez kafane
              Zezas a?
              gledam livescore..nema nista da se mecevi igraju

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by Petra View Post
                Zezas a?
                gledam livescore..nema nista da se mecevi igraju
                Ne zezam, ja sam tako cuo od sudije sa turnira, ako sutra bude kisa (a svi su najavili nevrijeme) mecevi se igraju u balonu.
                sigpic

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
                  Ne zezam, ja sam tako cuo od sudije sa turnira, ako sutra bude kisa (a svi su najavili nevrijeme) mecevi se igraju u balonu.
                  A, to je za sutra, hvala na informaciji

Comment

• Viktor igrao juce, poveo sa 2 0, sad videh
                    Kad ce nastavak
                    Kad otvore kafanu mozda

Comment

• Danas u 14:00h.

Comment

• Nema ni danas nista od singlova u dvorani, a sanse da kisa stane su minimalne

Comment

• Valjda stane kisa za koji dan

Comment

• Koja li je logika izgubiti jos jedan citav dan, a ne poceti meceve u dvorani, ne znam sta cekaju, kisa nece prestati do subote
                            Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Ovaj Nisioka je vrlo interesantan igrac, veoma dobro igra.
                              Bilo je 4-5 uz prednost brejka za Nisioke a sad gubi sa 7-5, 4-0. U redu je Stefane, u REDUUU
                              Last edited by Stefan-kobe; 11-09-14, 15:05.
                              OVAKO

Comment

• Poceo Troicki...i odmah izgubio servis.

Viktor Troicki - Arthur De Greef 6:2, 6:3
                                Last edited by Alemannia Aachen; 11-09-14, 16:36.

Comment

Working...
                                X