Sa sudijama se redovono svadja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP Challenger Tour 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by Zika View Postок јави кад почне Виктор!posto pcitam za ovu kisu sto najavljuju
sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Petra View PostViktor je trabao oko 20h da igra, sadposto pcitam za ovu kisu sto najavljuju
...morace smisliti nesto jer tesko da ce se turnir moci igrati na otvorenom
Comment
-
Provjerio sam za meceve, igrace se u balonu, imaju dva terena i nece biti publike, ali moce se gledati iz kafane u sklopu balona...ne moze kod nas bez kafane
Comment
-
Originally posted by LegendaBL View PostProvjerio sam za meceve, igrace se u balonu, imaju dva terena i nece biti publike, ali moce se gledati iz kafane u sklopu balona...ne moze kod nas bez kafanea?
gledam livescore..nema nista da se mecevi igrajusigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Petra View PostZezasa?
gledam livescore..nema nista da se mecevi igraju
Comment
-
Originally posted by LegendaBL View PostNe zezam, ja sam tako cuo od sudije sa turnira, ako sutra bude kisa (a svi su najavili nevrijeme) mecevi se igraju u balonu.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Viktor igrao juce, poveo sa 2 0, sad videh
Kad ce nastavak
Kad otvore kafanu mozdasigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Ovaj Nisioka je vrlo interesantan igrac, veoma dobro igra.
Bilo je 4-5 uz prednost brejka za Nisioke a sad gubi sa 7-5, 4-0. U redu je Stefane, u REDUUULast edited by Stefan-kobe; 11-09-14, 15:05.OVAKO
Comment
-
Poceo Troicki...i odmah izgubio servis.
Viktor Troicki - Arthur De Greef 6:2, 6:3Last edited by Alemannia Aachen; 11-09-14, 16:36.
Comment
Comment