Dobio Viktor.. Jedva. Tek posle 4. mec lopte. Bas bez potrebe oduzio mec
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP Challenger Tour 2014.
Collapse
X
-
Laslo siguran u prvom kolu fjucersa u Srbiji 6-0,6-2 protiv Italijana Bonuccielli-a.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bozoljac i Troicki prosli dalje u dublu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Bozoljac dobio prvi set u TB-u!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dobar dan za naše u Komu. Viktor dobio Andoića, Ilija dobio Mate Delića u dva seta. Ostao još Boris Pašanski protiv Viktora Haneskua. Boris dobio prvi set ali u drugom Rumun ima 4:0 ..
Pašanski dobio u tri setaLast edited by Lord Aleksoni; 28-08-14, 17:44.
Comment
-
Odlicni Bozoljac i Troicki,po jedan set u dzepu!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Troicki i Bozoljac u polufinalu,ceka se Pashanski.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Zopp napravio veliki preokret protiv Staracea, tako da ce ipak on biti protivnik Troickog u polufinalu.Gubio je 3:6, 0:2*, ali na kraju ipak pobijedio(3:6, 7:6, 6:0). Bolje on za protivnika nego Starace, ali ne treba ga potcjenjivati. Iako nije sljakas, iako je vec dve godine imao probleme s povredama, itekako je nezgodan. Agresivan igrac, ali valjda ce Troicki odrzati nivo iz danasnjeg meca.
Comment
Comment