Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Challenger Tour 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tenis ima dosta talenata i vrhunskih igraca koji tek dolaze.Nick,Kokki,Zverev,Kozlov,Garin,Borna,Donald son,nadam se da nesto moze biti i od Lasla i Nikole,jedva cekam sve njih da gledam na GSovima...
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Imaš li link tog intervjua, volio bih pročitati ?

Ne znam koliko je on visok, oko 1,80 pretpostavljam. Možda bi mu dobro došlo još par cenata, čisto zbog servisa, ali je i ovo sasvim dovoljno da u punom kapaciteti iskoristi to što posjeduje. Fizički je sve jači i jači. Prije godinu dana na turniru u Newportu, protiv Przyesnog ako se ne varam (to je prvi put kad sam gledao Kozlova, na tvoju preporuku dobro se sjećam ) je u trećem setu dva puta imao brejk prednosti, koji nije uspjevao materijalizovati, jer su ga grčevi ubijali. Maltene su ga iznijeli sa terena nakon meča, a evo nešto više od godinu dana kasnije, bez problema izdržava 3 sata tenisa na 35 stepeni, protiv mnogo iskusnijeg i starijeg igrača. Apsolutno se slažem da je bolje to što češće igra kvalifikacije, nego što dobija WC-ove. Tako se kale šampioni i bruse dijamanti poput njega, jer jedina šansa da napraviš igrače od njih je da ih od malih nogu naučiš na mukotrpan rad i teži način do postizanja cilja. Tu se pogriješilo sa Youngom, a on je samo jedan od 'milion' primjera.

U prvom setu je imao problema sa BH-om, posebno kad bi pokušao mijenjati ritam po paraleli. Kasnije je uspio naći ritam i na tom udarcu, tako da su sve kockice u njegovoj igri na kraju funkcionisale besprijekorno. Drago mi je što se više izvlači na forhend, nema uspjeha ako taj udarac nije dovoljno kvalitetan, tako je uvijek bilo i biće.
      “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• http://tennisnerds.com/2014/07/28/co...stefan-kozlov/

Ima verovatno, dosta je izdzigljao u poslednje vreme. Jeste, sa Poljakom je bilo. Na prvom Fjucersu imao je 1/4, na prvom ATP turniru bio je na par poena od pobede, a na prvom Celindzeru ima bar 1/2. Danas igra prvi, od pola 11 ujutru, dakle novi fizicki izazov, takodje ce prvi put igrati meceve dan za dan. Mora forhend, ipak je to americka skola, iako unapredjena kada su konacno shvatili da im samo servis i forhend vise nece doneti nista
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
          On je brejk lopte branio S&V igrom, jeste imao par padova i slabih riterna u vaznim momentima ali cesto zaboravljam koje je godine rodjen kad ga gledam. Nestvarna je lakoca sa kojom igra
          E ovo!!!
          Ja sam ostao sa podzinatom ustom (kako se kaze i ja ne znam vec) kada sam video kako on gradi poene. SAVRSENU TEHNIKU, pa on ima tenis u malom prstu. Svaki udarac posjeduje, kratke top spin dijagonale, paralele, DS, S & V... Najvise od svega fascinira govor tijela nakon izgubljenog prvog seta, a i nakon 15-40 na 4-3 za Williamsa. On to lakocom spasi a nakon toga napravi brejk i lagano odservira za mec. Pa on je 98 godiste covjece, sta li ce biti kad ce imati 24-25 godina...

Strasan mali, odusevio me za sve pare. Veceras ce igrati sa Smyceka, razlican igrac od Rhynea, Smycek je baseline-er, nije server i imacemo dobri relija siguran sam.

Inace taj mec za Przyesnom sam gledao, znam da je bio na travi u Newportu. Igrao sam na sportsku jer je bilo 4.5 hendikep na Przyesnog i kazem: Ma daj ovo je sigurica, gde ce ovaj mali, a ja poima nemao da je on makedonac po poteklo i da je buduci no.1 Mali izgubio samo zbog grceve, inace bio je masu bolji igrac na terenu. Jos tada se videlo da ima nesta u njega.

Nadam se da onaj maestralni Gofan nece stati danas

@Prle, naravno
          OVAKO

Comment

• Borna je dobro prosao u Taskentu, prvo kvalifikant pa onda Kudriavcev. U 1/4 nejaki Lajovic, Kravuck, Mertens ili Puil

sigpic

Comment

• Ilhan je bolji, i to vec duze vreme...
              OVAKO

Comment

• 19. vezana pobeda na Celindzerima za Gofana, cime je postao najbolji u 2014., Zil Muler ostao je na 18. Na putu do 4. titule u nizu stoje Darsis ili Veseli, mislim da mu ni jedan ni drugi nece moci nista sutra

sigpic

Comment

• Igra kao zmaj!
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Darsis ce na Gofana sutra, prvo finale posle godinu i podana. Veselom nije dao nikakvu sansu

sigpic

Comment

• Ren :

Jan-Lennard Struff (ALL) VS Qualifié
                      Qualifié VS Pere Riba (ESP)
                      Tristan Lamasine (FRA) VS Qualifié
                      Enzo Couacaud (FRA) VS Andreas Beck (ALL)
                      Paul-Henri Mathieu (FRA) VS Mate Delic (CRO)
                      Marc Gicquel (FRA) VS Gerald Melzer (AUT)
                      Nicolas Mahut (FRA) VS Grégoire Burquier (FRA)
                      Vincent Millot (FRA) VS Tobias Kamke (ALL)

Dustin Brown (ALL) VS Victor Hanescu (ROU)
                      Norbert Gombos (SLO) VS Matteo Viola (ITA)
                      Steve Darcis (BEL) VS Qualifié
                      Alexander Zverev (ALL) VS Dudi Sela (ISR)
                      Andreas Haider-Maurer (AUT) VS Marius Copil (ROU)
                      Mathias Bachinger (ALL) VS Illya Marchenko (UKR)
                      Kenny De Schepper (FRA) VS Jaroslav Pospisil (TCH)
                      Marsel Ilhan (TUR) VS Thomaz Bellucci (BRE)

sigpic

Comment

• Ovaj chalenger je bar 3 puta ako ne i više kvalitetniji od Taškenta,a ako se ne varam više bodova se dijeli u Taškentu ,očito da se rjetko kome ide u Uzbekistan,što je dobro za Bornu

Comment

• Stefan vraca brejk i servirace na 2-3

sigpic

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
                            Ovaj chalenger je bar 3 puta ako ne i više kvalitetniji od Taškenta,a ako se ne varam više bodova se dijeli u Taškentu ,očito da se rjetko kome ide u Uzbekistan,što je dobro za Bornu
                            Ovi evropski dvoranski Celindzeri su nesto poput Halea i Kvinsa na ATP Turu... sta god da ponude znaju da ce imati sjajnu igracku postavu, a daleko od tga da je novcani fond mali

sigpic

Comment

• Stefan gubi prvi set sa 6-3. Prelako je ispustio onaj poen na brejk loptu kad je bilo 2-3, cist volej na mrezi oterao u autu...
                              OVAKO

Comment

• Dobar je Smicek, ali postoji sansa da i on krene da promasuje sa ovako agresivnom igrom

sigpic

Comment

Working...
                                X