Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2014. godina
Collapse
X
-
Prstalo je i danas 25 minuta i onda je izdusio. I kad je vidio da ne moze vise da ga nadjaca , umjesto da salje teske spinove, duboke, on je nastavio sa pokusajima nadjacavanja, a nije imao ni snagu, ni dubinu. Spartanski trening, puca momak od snage.
Idi cisti snijeg, igraj se sa delfinima, batali ga ako nemas vise zelju, ali ne muci ni sebe, ni navijace.sigpic
Comment
-
-
-
Originally posted by Vladan View PostOvdje je sad problem sto on nije igrac ni za TOP 4 trenutno. Izgubiti od Wawrinke i Federera, a da je srece u ovim godinama im ne bi ni set dao, strasni mentalni padovi, fizicka sprema na ocajnom nivou, je dokaz da dolazi pocetak kraja. Konkurencija je takva da ispasti iz strogog vrha je maltene nemoguce, na kakvom god bio nivou, ali na ovakvom terenu izgubiti od covjeka koji ce za godinu - dvije dana biti na turu sampiona je takva samarcina i takvo ponizenje da treba da ga bude sramota. Postovanje Federeru za sve sto je uradio, jedan mi je od omiljenih tenisera za gledanje, ali nikako ne mogu da zamislim da Nadal dodje posle mjesec dana odmora i izgubi i set danas npr, o mecu i da ne pricam.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostA najveci samar ce tek da uslijedi ukoliko ono drvo dodje do titule.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Comment