Realno je Andujar trebao pobediti juce. Njegov stav i igra za svaku pohvalu. Zasto on nema bolje rezultate, nepoznanica. Zasto igra Nadal ovaj turnir ako jos ima problema, nejasno. Izgleda da je pritisak za bodove koje brani prevelik. Kako stvari stoje odigrace verovatno IW, a Miami nista cudno da preskoci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2014. godina
Collapse
X
-
Originally posted by SonjaFan View PostPa mogao bi kompletirati turnire Masters 1000Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by kreso34 View PostShangai,Paris,Miami
gdje je on od kompletiranja
EDIT:Plus IW ne moze preskocit svi znamo da je direktor turnira veliki fan Rafe ne bi bilo u redu prema njemu,a i prosle godine je izaso u susretLast edited by NI; 23-02-14, 20:32.
Comment
-
Koji li je mesar trenirao Dolgopolova uvek me je to zanimalo. Valjda ga je tatica ovako naucio
Nadal pod hitno da krene da pegla tenis za decu Afrike, resava susu 100%, humanitarni mec, i za to vreme decica se skupljaju ispod njegovog nosa kao kod bunara.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Trebao bi ovo Nadal da uzme, sem ako ga ne preci povreda, ali ovo je prilicno tuzno. Bukvalno mogu da navedem jedno 20 tenisera koji bi danas lagano dobili ovakvog Nadala. Ne znam, mozda se bahato stedi, ali ne izgleda ovo obecavajuce mislim d abi njegovi navijaci trebali biti ozbiljno zabrinuti za ostatak sezone, ko zna sta ga sve muciIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostTrebao bi ovo Nadal da uzme, sem ako ga ne preci povreda, ali ovo je prilicno tuzno. Bukvalno mogu da navedem jedno 20 tenisera koji bi danas lagano dobili ovakvog Nadala. Ne znam, mozda se bahato stedi, ali ne izgleda ovo obecavajuce mislim d abi njegovi navijaci trebali biti ozbiljno zabrinuti za ostatak sezone, ko zna sta ga sve muci
Danas ne gledam, posto ocekujem da se proseta u 2 seta, ali ono sto sam videla ove nedelje uopste nije obecavajuce, cak i kad je drao one nesrecnike i prepustao im samo 2,3 gema. Ali to je Nadal, nikad se ne zna kad ce dobiti pravi lek i zaigrati kao nov.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment