Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2014. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Steta sto Novak i dalje ne moze da drzi nivo. Tako se ne moze gasiti Nadal na RGu.
    Brini se moze li cijeli set izdrzati, nemoj misliti o mecu A da prije toga ne izdahne na terenu

Comment

• Ne bi me iznenadilo da ode mec u treci set...

Comment

• Ne varajte se , Rafaela bi razbio ovom igrom, samo je Fed i sada tezak protivnik, tezi od Rafe na betonu za Novaka...
        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• @noto pa zasto propao, pa i Roger igra, mene zanimaju samo one stvari gde je lani bio ocajan.
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• notorious,

Federer servira odlicno, FH mu je efikasan, BH vrlo dobar, uopste nije pao... U takvoj situaciji i minimalni pad u Novakovoj igri ima znacajan odraz na stanje na terenu. Ako Federer ovako nastavi, svasta je moguce.

Comment

• Prije pola sata ga je diskonektovao samo tako, sad se vratio pimplovanju, slab napredak
              sigpic

Comment

• Pa to Nolence odkad cekam.
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
                  Ne varajte se , Rafaela bi razbio ovom igrom, samo je Fed i sada tezak protivnik, tezi od Rafe na betonu za Novaka...
                  Ima jedna velika razlika, ovo je Fedu najbolje mjesto za igru a Rafi obratno

Comment

• Vraca se polako.
                    sigpic

Comment

• E moj Dino, vrati Fedu 5 godina pa pricaj....
                      sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Sad ne umije da smashuje i kad odskoci, e moj Borise
                        sigpic

Comment

• Sad su se opustili, pa haos.
                          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Da li ce Nole ikad zavrsiti smecom poen ?
                            Last edited by Mr. Wolf; 28-02-14, 16:06.
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Nole iznenadio rivale iznenadnim pripremama u Feketicu.
                              Taj bolji zamah lopatom vidan je i danas kada je reket laksi od lopate.

Smec opet boljka,cini mi se.
                              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Koja steta sto je bio aut, bio bi genijalan poen

Sent from my HTC, posto mi se moze
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X