Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2014. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ispade epizodista .

Nole mora preko Endija do finala. Biće zeznuto, sigurno.

Klizan .

Comment

• hehe, Rafa ne voli Klizanje
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Rafa, Rafa
        Kakva furiozna zavrsnica Klizana, a i mec. Par sjajnih poena i voleja od Rafine strane. Jos uvek oscilira, servis mora bolje, behend sasvim ok, malo fali pravi ritam i snaga u udarcima, bice bolje u Sangaj.

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
          Sad kad bolje pogledam, Nadal ima 17 uzastopnih pobjeda nad Berdychom. Možda će i Tomas nakon par godina imati sreće da kaže 'Nobody beats Tomas Berdych '??' times in a row'. Samo je pitanje koji će broj biti u pitanju.
          34 (bem ti ove kratke poruke)
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Ipak nindža!
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              hehe, Rafa ne voli Klizanje
              Kulturno provociranje

Peking nije ni bitan,napadmo Paris i London,ne znam da li treba i Sangaj ili ne ?
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Brate Stefane od toga da je Rafa fenomenalan do katastrofe u dva dana u 2 meča

Comment

• Rafa bas ima tesku godinu, ali bitno ej da je RG tu Pa i ne treba se ocekivati da bude kao i proteklih godina, i za Djokovica to polako pocinje da vazi, ulazi se u godine.

Endiiii Zasto bas na Novaka
                  link

Comment

• Originally posted by MatijaT View Post
                    Rafa bas ima tesku godinu, ali bitno ej da je RG tu Pa i ne treba se ocekivati da bude kao i proteklih godina, i za Djokovica to polako pocinje da vazi, ulazi se u godine.
                    Полако са тим годинама, има ваљда неки ред? Има и старијих! Дај прво да отпратимо у пензију ове старије, не иде да их Федерер све испрати преко реда. /ја предвидео да ће Ноле трајати до 36. те/
                    sigpic

Comment

• Ovakav poraz nije neka tragedija za Nadala. Izgubim je od vrlo razpoloženog protivnika . Od svih turnira do kraja sezone je Peking najmanje bitan za nega pa naravno i zbog renomeja turnira i zbog broja poena. Ima još puno oscilacije u igri zbog duge stanke, ali igra je sesvim OK. Za prvi turnir poslije duge stanke sasvim pristojno Ove godine dobivamo ATP finals.

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                        Полако са тим годинама, има ваљда неки ред? Има и старијих! Дај прво да отпратимо у пензију ове старије, не иде да их Федерер све испрати преко реда. /ја предвидео да ће Ноле трајати до 36. те/
                        Naravno, Ziks Ali mora se i na to misliti (barem ja).
                        link

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                          Kulturno provociranje

Peking nije ni bitan,napadmo Paris i London,ne znam da li treba i Sangaj ili ne ?
                          Mislis da se iskompletira Masters 1000? Ne treba Rafi Sangaj, samo Paris i Miami

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
                            Mislis da se iskompletira Masters 1000? Ne treba Rafi Sangaj, samo Paris i Miami
                            Zavisi kako ko gleda na to,ja na primer Madrid u dvorani ne mogu da računam umesto Sangaja,po meni je cilj osvojiti sve turnire Masters serije koji u tom trenutku imaju status Masters turnira.Pa na primer da je Rafa 2008 osvojio Paris i Miami to bi bio Golden Masters.Ovo je samo moje sagledanje stvari,ostali mozda drugacije gledaju na to.Dakle,Rafi treba Šangaj

Comment

• Ne mozes tako da gledas, potrebno je da osvoji tih 9 turnira, nebitno je mesto odigravanja, umesto Madrida se igra Sangaj, ako je vec osvojio Madrid, znaci da ima taj masters.
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Ne mozes tako da gledas, potrebno je da osvoji tih 9 turnira, nebitno je mesto odigravanja, umesto Madrida se igra Sangaj, ako je vec osvojio Madrid, znaci da ima taj masters.
                                Pa neznam bas ja taj Madrid racunam kao jedan turnir bez obzira igrao li se u dvorani ili na otvornom, mozda ce se u istorriji pisati da je Rafa kompletirao Masterse bez Sangaja,ali ja bi to tek prihvatio kad bi osvojio Sangaj,jos bi mu i priznao da se turnir u Sangaju igra takodje u dvorani i da se Madrid igrao u nekoj drugoj zemlji sem Spanije ovako ne mogu sa tim da se pomirim,mada koga briga za moje misljenje.Isto tako ako osvoji Paris i Majami priznacu mu da ima najveci broj razlicitih mastersa

Comment

Working...
                                X