Neka mi neko objasni molim vas (posto sam tek od danas poceo da pratim ovaj turnir) kako je ovaj mucni Anduhar dogurao do 1/4 ???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2014. godina
Collapse
X
-
Нисам стиго данас да коментаришем због обавеза, поново је буразер Саша објаснио тениса
И даље не верујем да је дечко добио прва 3 кола по 2-0 и то 2 меча баш онако егал, густо, онда дође овде пукне први сет 6-0 сломи рекет човек помисли "Очекивано клинац 17 година било је питање време кад ће неко да га избуши" кад он мали враг окрену и још и надигра Камкеа.
Једина замерка на чему мора да поради јесте дроп шотови, како његови тако и они које треба да јури. Делује споро и кад стигне не налази добра решења мислим да је добијао сваки 4 поен на мрежи данас. То ако коригује за своје године је бруталан а нема сумње да његовнапредак тек следи.
Човек је скочио за преко 100 места од једног турнираи још има шансе да иде горе мада је ипак Ферер стара кајла, тешко да више може да изненади Саша.
Last edited by poacher; 18-07-14, 21:05.
Comment
-
Sve cestitke stamenom Mayeru, koji je izdrzao mali pad igre, ali na kraju apsolutno zasluzeno ide u finale
Sa nestrpljenjem, ocekujem da se Sasa konacno dokaze, protiv "neunistivog" Ferera* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Nema sta da trazi Zverev ovde,Ferrer je masina...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bez obzira na poraz, ovo je za Sasu velika i poucna lekcija.
Verovatno ce izvuci pouke,koliko mora jos da radi, da bi dosao do visina, koje po svom talentu realno moze da dostigne
* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
Comment