Bravo Martina
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ZOI 2014: Opsta tema
Collapse
X
-
Ne znam kako je prethodna grupa klizala, pogotovu Koreanka koja je skoro 10 poena bolja od Julije a ostale su još 4 klizačice.
Šardo?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ja ne gledam zene, ne volim
edit: sad sam se ukljucila, Koreanka je "kraljica" Yuna Kim, zlatna iz Vankuvera, ona je nepobediva
sjajna Sotnikova, ma ruska skola je zakon!!!!!Last edited by Shardonnay; 19-02-14, 20:23.in another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Ma ko te pita da li voliš gledaj to tamo.. nasekirah se... Julija trenutno peta, a kliza Mao još...
Da Ruskinja je bila odlična... Koreanke se ne sećam.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Peta Julija... boriće se devojčica sutra!
A pa znam Koreanku... ih ona je zlatna sigurno.... nema veze drugo i treće Ruskinje, recimo.Last edited by miloolja; 19-02-14, 20:32.sigpic
Comment
-
Ma znam sve to, i ne samo on, dešavalo se mnogo puta da lošije plasirani posle kratkog programa uzmu medalju, ali mi je nešto prevelika razlika.... i nasekiralo se dete.sigpic
Comment
-
Jeste prevelika razlika, ali to je ono...sudije ipak bolje poznaju Kim, Kostner i ostale...zna se kakve ocene one dobijaju za skating skills npr, i sve ostalo sto ulazi u component score...Julija je ipak nova, i bice uzimana sa rezervom jos godinu-dve min... a kad je pala? Na kombinaciji, ko prvog skoka predpostavljam, cim je tolika razlika?in another life
Comment
-
Ne, ne nije kod kombinacije.. to je uradila besprekorno ....kod četvrtog mislim...
Naravno nema još uvek reputaciju, ali nezasluženo je toliko dole, mislim razlika u odnosnu na prve tri klizačice. Ipak je evropska prvakinja.
No, dok se led probije.. ma ima vremena devojčica od 15 godina.. a kakve piruete pravi
Čik nek Karolina uradi nešto slično.sigpic
Comment
-
Kod treceg...katastrofa, ovo nije izvukla do kraja, racunaju joj kao los dvostruki a ne trostruki, bodovi beznacajni, i jos -3 poena na bazicnu ocenu skoka jer ga je ovako lose uradila...
steta sad mi bas mnogo zao, ovaj skok moze da uradi i zatvorenih ociju, ko zna koliko je njoj tesko sad...
sta bih dala da se pribere i objasni im sutra neke stvari!!! Karolina je poznati choker, ocekujem da se sutra ne proslaviin another life
Comment
-
Da, da kod trećeg... to sam mislila... četvrtog nije ni bilo.
Iskreno očekivala sam da i večeras Karolina čokne, ali može i sutra, veći je pritisak sutra.sigpic
Comment
-
Sotnikova prvaa!
Uaaaaau.... Koreanka ipak druga... bravo za Rusiju i malenu Juliju koja je ipak 5. na kraju, ali njeno vreme tek dolazi.Last edited by miloolja; 20-02-14, 19:59.sigpic
Comment
Comment